Meniu

BAYERN O DESFIINȚEAZĂ PE WOLFSBURG

BAYER MUNCHEN

Nu totul este bine la Wolfsburg; clubul care a început atât de bine sezonul se chinuie să înscrie, iar următorul meci, în deplasare cu Bayern Munchen, nu pare promițător. Bayern Munchen este lider în Bundesliga cu 40 de puncte, cu 20 mai multe decât oaspeții, aflați pe locul 11. Cu o victorie cu 5-0 în deplasare împotriva lui Stuttgart, marți, campioana s-a distanțat de pluton și are în prezent un avans de nouă puncte față de a doua clasată, Borussia Dortmund, care joacă miercuri. Bayern a obținut șase victorii la rând și a marcat două sau mai multe goluri pentru a patra oară. S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare dintre precedentele patru meciuri și au câștigat 10 din cele 11 partide disputate pe teren propriu în acest sezon.

stats bayern


WOLFSBURG

Wolfsburg vine după o serie îngrozitoare, fără nicio victorie în ultimele șapte meciuri și cu nouă înfrângeri în ultimele 13 partide. Au preluat conducerea de două ori în cea mai recentă confruntare, acasă cu FC Köln, dar au pierdut cu 3-2 - a șasea înfrângere consecutivă. Aceasta este forma lor actuală, iar apărarea lor a fost atât de proastă încât au încasat cel puțin două goluri în fiecare dintre ultimele șapte meciuri. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Wolfsburg, iar echipa a primit 14 goluri în acest timp. Wolfsburg are cele mai puține goluri (11) dintre primele 11 echipe din top 11, dar este la doar un gol în fața celor de la Köln în ceea ce privește golurile primite (25).


Sunt așteptate goluri în acest meci, așa cum au fost în majoritatea meciurilor lui Bayern Munchen din acest sezon. Ambele echipe vin după meciuri în care au marcat trei sau mai multe goluri. În majoritatea acestor meciuri, Wolfsburg a fost învinsă, în timp ce Bayern a marcat în mod liber. Anticipăm același rezultat și aici, prin urmare, mizăm pe un total mai mare de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Bayern a marcat de 14 ori în ultimele cinci meciuri.
  • În fiecare din ultimele patru meciuri ale lui Bayern s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Bayern are șase victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Wolfsburg a primit două sau mai multe goluri în cinci meciuri consecutive.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Wolfsburg au produs peste 2,5 goluri.