Meniu

16 Noiembrie 21:45 Cehia - Estonia

CEHIA

Când Cehia va primi Estonia la Praga, în ultimul meci din Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, nu va avea prea multe de jucat. Se află pe locul trei, cu 11 puncte, în timp ce Estonia este pe locul patru, cu patru puncte. Pe baza rezultatelor obținute în Liga Națiunilor, Cehia are garantat un loc în playoff-ul din martie. Belgia a câștigat deja primul loc în această grupă, așa că acolo își va concentra energia.

Cehia vine după o victorie cu 7-0 în amicalul cu Kuweit; nu a avut un parcurs foarte bun în preliminariile pentru Cupa Mondială și poate spera doar să termine în forță acasă. Republica Cehă a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri, în timp ce trei dintre ultimele cinci confruntări au produs peste 2,5 goluri. Cehia a învins Estonia cu 6-2 în precedenta lor întâlnire și este neînvinsă în patru meciuri de calificare la Cupa Mondială pe teren propriu înainte de acest meci. În această perioadă, au păstrat două meciuri fără gol și au marcat în fiecare dintre ultimele șase partide.

estonia


ESTONIA

Estonia a avut probleme în această grupă, câștigând doar o singură dată împotriva Belarusului, ultima clasată. Au primit 19 goluri în șapte meciuri din Grupa E, cu doar un gol mai mult decât Belarus. Au două meciuri fără goluri în ultimele patru partide și vor fi nerăbdători să obțină un al treilea pentru a-și demonstra progresul.

Acest lucru va fi dificil pentru o echipă care nu a câștigat în ultimele trei meciuri în deplasare. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, în timp ce au primit două sau mai multe goluri în două din ultimele trei partide disputate în deplasare. Estonia vine după un eșec cu 3-1 în fața Belgiei, în deplasare. Estonia a pierdut patru meciuri consecutive împotriva Cehiei, primind două sau mai multe goluri în fiecare dintre cele patru meciuri.

SBT321


Cehia este favorită clară, iar forma lor de acasă, mai ales în contrast cu recordul Estoniei în deplasare, o ajută. Ei sunt pe val împotriva Estoniei, iar ambele echipe vin după meciuri cu scoruri mari.

PUNCTE CHEIE:

  • Estonia a încasat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele patru întâlniri cu Cehia.
  • Cehii nu au nicio înfrângere în ultimele patru meciuri pe teren propriu în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Estonia nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale Cehiei au produs peste 2,5 goluri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale Estoniei în deplasare au produs peste 2,5 goluri.



UITE AICI INCĂ CÂTEVA PONTURI:

BILETUL din 16 Noiembrie. Ultimul bilet pe naționale

16 Noiembrie 21:45 Finlanda - Franta