Meniu

JUVE, UMILITĂ DUPĂ UN MECI CONTROLAT

JUVENTUS

Sezonul lui Juventus a revenit pe drumul cel bun, iar când va primi vizita lui Villarreal în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, va avea ca obiectiv un loc în optimi. Această partidă a fost egalată la 1-1 după prima manșă, iar Juventus tocmai învinsese Sampdoria cu 3-1, obținând a patra victorie consecutivă. Nu au pierdut în ultimele 12 meciuri, dar au păstrat doar cinci meciuri fără gol în tot acest timp.

Ambele echipe au marcat în șase din ultimele opt întâlniri ale lui Juventus înainte de acest meci. Deși au jucat bine în ultima vreme, apărarea lui Juve este încă în lucru; au păstrat doar două meciuri fără goluri în ultimele cinci meciuri pe teren propriu și au primit goluri în trei din ultimele patru meciuri din Liga Campionilor.

JUV

VILLAREAL

Villarreal a început oribil în această întâlnire acasă, pierzând în primul minut, și va încerca să îmbunătățească acest lucru dar pe un teren foarte dificil. În Liga Campionilor, Juventus a câștigat șase meciuri consecutive acasă, iar Villarreal știe că va fi nevoie de ceva excepțional pentru a-i supăra în forma actuală. Spaniolii nu au avut un parcurs bun, dar vin după o victorie cu 1-0 împotriva lui Celta Vigo și după un eșec cu 1-0 la Osasuna la începutul sezonului.

Aceasta a fost, de asemenea, prima lor partidă fără gol în cinci meciuri; în trei dintre ultimele cinci meciuri, ambele echipe au marcat, iar în două dintre ele au marcat mai mult de un gol. Au păstrat o singură foaie albă și nu au reușit să înscrie într-unul dintre precedentele cinci meciuri din Liga Campionilor. Nu au păstrat o foaie albă în ultimele 12 meciuri disputate în deplasare în această competiție.

Juventus este favorită clară în acest meci și, deși se va baza pe succesul de acasă, adversarii lor nu au fost întotdeauna cei mai buni în deplasare. Cu toate acestea, în acest meci se vor confrunta două echipe cu preocupări defensive, iar noi preconizăm că ambele vor înscrie.


PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele opt meciuri ale lui Juventus.
  • Juventus are cinci meciuri fără gol primit în ultimele 15 partide.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale lui Villarreal.
  • Villarreal are o singură foaie albă în nouă meciuri în deplasare.
  • Villarreal nu are nicio foaie albă în 12 meciuri în deplasare în Liga Campionilor.