Meniu

SAMPDORIA ADUCE SPECTACOLUL ÎN CUPĂ!

SAMPDORIA

Pentru această confruntare din turul doi al Cupei Italiei, Sampdoria primește pe Stadio Luigi Ferraris pe Torino. Sampdoria și Torino sunt despărțite de o singură poziție în campionat, Sampdoria fiind pe locul 14, iar Torino pe 13. Cu toate acestea, echipele sunt despărțite de patru puncte. Cea mai recentă confruntare a Sampdoriei a fost o victorie cu 3-1 în deplasare cu Genoa, după o serie de înfrângeri. Echipa are un bilanț lamentabil pe teren propriu, având doar două victorii în ultimele nouă meciuri.

STATS SAMPDORIA


TORINO

Au câștigat cu 3-2 în primul tur al Copa del Rey, dar asta s-a întâmplat în august, așa că au avut o pauză lungă înainte de întâlnirea din runda a doua. Alessandria din Serie B a fost adversarul lor din runda inaugurală. Ei vor fi încrezători în această întâlnire după ce au câștigat ultimele două meciuri pe teren propriu cu Torino și au pierdut doar o dată în ultimele nouă meciuri.

Torino vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere, care a inclus o victorie cu 2-1 împotriva Bologna în cel mai recent meci. Vor spera la o performanță mai bună în acest meci din turul al doilea al Cupei, după ce s-au chinuit în prima rundă și au câștigat la penalty-uri împotriva formației Cremonese din Serie B. Meciul a rămas fără goluri până la loviturile de departajare, pe care Torino le-a câștigat cu 4-1. Recordul în deplasare al lui Torino este îngrozitor, cu patru înfrângeri și două remize în ultimele șase meciuri în deplasare. Au câștigat doar unul din ultimele 14 meciuri disputate în deplasare. În ultimele cinci meciuri jucate în deplasare, au marcat doar un singur gol.


Torino are un record lamentabil împotriva Sampdoriei, care a produs peste 3,5 goluri în ultimele patru meciuri. De asemenea, în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Torino, ambele echipe au marcat. Drept urmare, pariem pe faptul că ambele echipe vor înscrie.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele patru meciuri ale Sampdoriei s-au marcat peste 3,5 goluri.
  • Sampdoria nu a obținut nicio remiză în ultimele zece meciuri.
  • În cinci din ultimele șase meciuri, ambele echipe au marcat.
  • Torino nu a reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șase meciuri disputate în deplasare.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ambele echipe au marcat.