Meniu

EVERTON SMULGE UN EGAL LA CHELSEA

CHELSEA

Candidate la titlu În etapa a 17-a din Premier League, Chelsea primește pe terenul lui Everton, o echipă aflată în dificultate și dornică de victorie. Oaspeții nu au reușit să câștige în ultimele 11 vizite pe Stamford Bridge, iar presiunea crește asupra managerului lui Everton, Rafa Benitez, care este sub tirul focului. Benitez este în prezent favorit la concediere de către casele de pariuri, iar o prestație teribilă aici ar putea să pecetluiască soarta spaniolului. Everton a câștigat doar o singură dată în ultimele zece meciuri, iar lucrurile nu vor fi mai ușoare când va înfrunta o echipă ca a lui Chelsea dornică să rămână în lupta pentru titlu. Chelsea are în prezent 36 de puncte și se află la două puncte în spatele liderului Manchester City, ceea ce indică faptul că pare să existe o diferență semnificativă de calitate între primele trei clasate actuale și restul campionatului.

stats chelsea

EVERTON

În ultima lor întâlnire, Blues părea că va fi învinsă de Leeds-ul lui Marcelo Bielsa, dar o decizie dubioasă de penalty în prelungiri i-a permis lui Jorginho să salveze toate cele trei puncte din penalty. Victoria lui Chelsea a fost doar a doua în cinci meciuri, Chelsea găsind o piedică după un început de sezon bun. După o victorie de moral cu 2-1 pe teren propriu cu Arsenal, care mai mult ca sigur i-a dat mai mult timp lui Benitez, Toffees a fost dezamăgită să piardă cu 3-1 în deplasare la Palace. Înfrângerea lui Everton a fost a patra consecutivă și a șaptea în ultimele nouă meciuri.

Richarlison a fost eliminat după 58 minute cu o posibilă problemă la coapsă și este de așteptat să rateze deplasarea pe Stamford Bridge, deși Everton a arătat mai bine cu fizicalitatea lui Rondon în vârf. Oaspeții se vor confrunta cu o provocare dură în această întâlnire, deoarece au obținut doar cinci puncte în deplasare în acest sezon. Clubul din Merseyside a primit 28 de goluri, al patrulea cel mai mult în campionat, în timp ce gazdele au marcat 38 de goluri, al doilea cel mai mult în campionat.


Chelsea, condusă de Thomas Tuchel, ar trebui să își aprecieze șansele în fața unei echipe Everton care pare a fi în pragul unei schimbări de management. Există o vibrație acră la club în acest moment, iar jucătorii nu par a fi de partea lui Benitez. Vom miza pe o victorie a lui Chelsea la cel puțin două goluri, ceea ce ar trebui să fie o victorie confortabilă pentru gazde. Chelsea să câștige pe linia 1X2 ar fi o piesă de acumulator perfectă.

PUNCTE CHEIE:

  • Chelsea a marcat cele mai multe goluri pe teren propriu în acest sezon, 21.
  • Everton are doar o singură victorie în deplasare în campionat.
  • Everton a păstrat o singură foaie albă în deplasare.
  • Chelsea are o diferență de goluri de +15 pe teren propriu față de -8 în deplasare pentru Everton.
  • Chelsea a acumulat 19 puncte acasă față de 5 puncte în deplasare pentru Everton.