Meniu

FENER, TOT MAI APROAPE DE LIGA CAMPIONILOR

FENERBAHCE

În această întâlnire din Liga Turciei, Fenerbahce întâlnește Goztepe pe Ülker Stadyumu. Cu 59 de puncte, echipa gazdă se află pe locul al doilea, în timp ce oaspeții sunt pe locul 19, cu 27 de puncte. Fenerbahce se află pe val, având patru victorii în ultimele patru meciuri și fiind neînvinsă în ultimele șase. Ei au venit din urmă pentru a depăși Konyaspor, care a fost pe locul doi în cea mai mare parte a sezonului.

Fenerbahce se află la 13 puncte în spatele liderului Trabzonspor și va avea nevoie de un mic miracol pentru a-l ajunge, astfel că cea mai bună șansă de a se califica în Liga Campionilor în sezonul viitor este să termine pe locul doi. Fenerbahce a câștigat trei din ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu, acumulând zece puncte din douăsprezece posibile. Gazdele au pierdut ambele meciuri anterioare cu Goztepe.

FENER

GOZTEPE

Goztepe se află la două puncte de siguranța zonei de retrogradare, dar a avut o serie oribilă de rezultate, pierzând precedentele nouă meciuri de campionat. Goztepe a câștigat ultima dată un meci de campionat în deplasare în ianuarie, când a învins Basaksehir cu 2-1. Au al doilea cel mai slab bilanț defensiv din campionat, cu 55 de goluri primite, și au primit 12 goluri în ultimele patru meciuri disputate în deplasare, o medie de trei goluri pe meci.

Goztepe are doar 14 puncte pe teren propriu în acest sezon, după ce a adunat 13 puncte în deplasare, acesta fiind unul dintre motivele cheie pentru poziția lor precară.Fenerbahce se va strădui să ajungă la cinci victorii la rând pentru a-și asigura locul doi. Goztepe este conștientă că orice altceva mai puțin decât o victorie va face evitarea retrogradării extrem de dificilă în acest sezon. Au cea mai proastă perioadă a sezonului, iar acest lucru nu se putea întâmpla într-un moment mai prost. Credem că Fenerbahce își va prelungi seria de victorii și va învinge Goztepe.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele șase meciuri ale lui Fenerbahce s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Fenerbahce a păstrat foaia albă în ultimele două meciuri.
  • Au primit doar două goluri în ultimele patru meciuri pe teren propriu.
  • În șapte din ultimele opt meciuri ale lui Goztepe s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele 14 meciuri din toate competițiile.