Meniu

EGAL CHINUIT PENTRU CRYSTAL PALACE

CRYSTAL PALACE

Crystal Palace și-a revenit cu o victorie cu 3-1 în fața lui Everton în ultimul meci și va încerca să se bazeze pe această performanță atunci când va întâlni Southampton. Cu 19 puncte, Palace a urcat pe locul 12, în timp ce Southampton se află pe locul 16, cu 16 puncte. Înainte de acest triumf, Palace nu reușise să înscrie în ambele întâlniri anterioare. Cele trei înfrângeri consecutive ale lui Everton generau îngrijorare. Ei vor fi mai încrezători în acest meci, mai ales că vor juca acasă. Au șapte goluri în ultimele cinci meciuri și au pierdut doar o singură dată acasă în acest sezon, câștigândâ trei din cele opt meciuri jucate acasă.

STATS CRYSTAL PALACE


SOUTHAMPTON

Southampton a ajuns la cinci meciuri fără victorie. Au pierdut trei meciuri la rând și au primit două sau mai multe goluri în patru dintre precedentele cinci meciuri. Au fost nevoiți să îl folosească pe Willy Caballero ca portar de urgență din cauza faptului că mai mulți jucători cheie au fost accidentați sau suspendați. Saints vin după un eșec cu 3-0 la Arsenal, iar având în vedere forma recentă a lui Palace, nu va fi un meci ușor. Parcursul lor până acum nu este mult mai bun; în ciuda unei victorii în ultimele cinci meciuri, au pierdut trei meciuri consecutive în deplasare și nu au reușit să înscrie în ultimele două. Southampton a cedat nouă goluri în ultimele trei meciuri în deplasare.


Crystal Palace are o evoluție mai buna pe teren propriu și a părut destul de încrezătoare în ultimele meciuri, deși a câștigat doar câteva dintre ele. Southampton, pe de altă parte, este lipsită de încredere și se confruntă cu accidentări și suspendări. Au fost nevoiți să trimită un portar de urgență pentru meciul cu Arsenal și nu au avut prea mult succes în deplasare. Faceți un pariu pe victoria lui Crystal Palace.


PUNCTE CHEIE

  • Southampton are trei înfrângeri consecutive în deplasare.
  • Southampton nu a obținut nicio victorie în ultimele cinci meciuri.
  • Crystal Palace a marcat șapte goluri în ultimele cinci meciuri.
  • Crystal Palace are o singură înfrângere în cele opt meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon.
  • Southampton a primit nouă goluri în ultimele trei meciuri disputate în deplasare.