Meniu

14 Noiembrie 21:45 Tara Galilor - Belarus

TARA GALILOR

În această întâlnire din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale, Țara Galilor întâlnește Belarus pe Cardiff City Stadium din Cardiff. Țara Galilor se află pe locul trei în grupă, cu 11 puncte din șase meciuri, în timp ce Belarus se află pe ultimul loc, cu trei puncte din șapte meciuri. În cel mai recent meci, Țara Galilor a învins Estonia cu 1-0 în deplasare. Echipa gazdă și-a deschis campania de calificare cu o înfrângere cu 3-1 în fața Belgiei, dar de atunci a rămas neînvinsă în ultimele cinci meciuri.

Are un meci în plus față de Cehia, ocupanta locului trei, care are același număr de puncte ca și ea, dar o diferență de goluri mai bună. Țara Galilor se află la cinci puncte în spatele liderului grupei, Belgia, și nu are nicio perspectivă realistă de a o ajunge, așa că se va concentra pe asigurarea locului doi și pe calificarea la barajul de promovare. Țara Galilor este neînvinsă în ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu, cel mai recent eșec fiind înregistrat în Liga Națiunilor Unite, pierdut cu 2-1 în fața Danemarcei.

belarus


BELARUS

Belarus a avut un sezon îngrozitor și intră în acest meci după șapte înfrângeri consecutive, cea mai recentă fiind un eșec pe teren propriu cu 2-0 în fața Cehiei. Cea mai recentă victorie a fost o victorie cu 4-2 pe teren propriu în fața Estoniei. Cea mai bună șansă a Belarusului de a termina pe locul al doilea este să câștige pentru a ieși din partea de jos a clasamentului și să spere că Estonia va pierde ultimele două meciuri.

Aceasta este o situație aproape imposibilă și trebuie să-și accepte soarta de ultimă membră a grupei. În ultimele șapte meciuri disputate în deplasare, oaspeții nu au reușit să câștige. De asemenea, în ultimele opt confruntări în deplasare, nu au reușit să păstreze o foaie albă.

sbt26


Țara Galilor va încerca să profite de meciul pe care îl are în mână pentru a sări peste Cehia pe locul doi. Vor avea nevoie de o victorie convingătoare pentru a-și îmbunătăți diferența de goluri și ar trebui să o poată face împotriva unei echipe care a pierdut goluri într-un ritm alarmant. Sugestia noastră pentru aceasă partidă este pariul NGG.


VREI MAI MUILTE PONTURI, VEZI MAI JOS:

BILETUL din 15 Noiembrie. Încercăm tot pe goluri puține

BILETUL din 14 Noiembrie. Ultimul tren pentru România!


PUNCTE CHEIE

  • În cele șase meciuri anterioare dintre cele două echipe, Țara Galilor a câștigat cinci dintre ele, iar Belarus a câștigat unul.
  • Încă nu s-a înregistrat nicio remiză între aceste echipe.
  • Țara Galilor a câștigat toate cele trei meciuri disputate pe teren propriu împotriva Belarusului.
  • Belarus a primit 21 de goluri în ultimele șase meciuri disputate în deplasare, cu o medie de 3,5 goluri pe meci.
  • Țara Galilor nu a primit încă niciun gol în meciurile de calificare pe teren propriu.