Meniu

14 Noiembrie 21:45. A pierdut Suedia speranța?

SPANIA

În această întâlnire din Grupa B a Cupei Mondiale, Spania primește Suedia pe Estadio de La Cartuja din Sevilla. Cu 16 puncte după șapte meciuri, Spania conduce grupa, în timp ce Suedia se află la un punct în spate, cu 15 puncte din același număr de partide. Spania nu a fost în cea mai bună formă în calificări, dar și-a regăsit forma în momentul vital, câștigând ultimele trei meciuri, inclusiv o victorie cu 1-0 în deplasare împotriva Greciei.

Acum au nevoie doar de o remiză în ultimul meci pentru a-și asigura primul loc și un loc la Cupa Mondială. Au două victorii și o remiză în meciurile de acasă de până acum. Au primit doar două goluri, în timp ce au marcat opt goluri în trei meciuri. Spania a pierdut doar o singură dată în ultimele 10 meciuri pe teren propriu, iar acea înfrângere a venit în Liga Națiunilor Unite împotriva Franței.

SUEDIA


SUEDIA

Suedia vine după o înfrângere cu 2-0 în fața Georgiei, în deplasare, în acest meci. Acum trebuie să câștige acest meci pentru a obține un loc automat de calificare ca urmare a înfrângerii suferite. Ei au pierdut doar două meciuri în toată campania de calificare, câștigând celelalte cinci. Au pierdut ultimele două meciuri disputate în deplasare, ca urmare a formei lor dezastruoase din deplasare.

Ei se confruntă cu o provocare uriașă în încercarea de a învinge Spania acasă, deoarece liderii grupei au un record superb pe teren propriu, în timp ce Suedia a pierdut patru și a remizat unul din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare împotriva Spaniei. Doar unul dintre ultimele opt meciuri ale Suediei în deplasare s-a soldat cu o victorie, iar acea victorie a venit împotriva Kosovo.

SBT27


Spania trebuie să înceapă acest meci ca favorită clară la calificare, deoarece are avantajul terenului propriu și are nevoie doar de o remiză pentru a se califica. De asemenea, se laudă cu un record remarcabil pe teren propriu, în timp ce suedezii au obținut o singură victorie în opt meciuri în deplasare. Cu o victorie pe teren propriu, credem că Spania va obține primul loc.


PUNCTE CHEIE

  • Spania nu a reușit să înscrie decât o singură dată în ultimele nouă meciuri pe teren propriu, iar acel meci s-a încheiat la egalitate fără goluri.
  • În cinci meciuri pe teren propriu împotriva Suediei, Spania a marcat de nouă ori și a primit doar un singur gol.
  • Suedia a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele opt partide disputate în deplasare.
  • Spania a pierdut ultimul meci împotriva Suediei cu 2-1, dar acesta a avut loc în Suedia.


AI ȘI MAI MULTĂ INSPIRAȚIE AICI:

BILETUL din 14 Noiembrie. Ultimul tren pentru România!

14 Noiembrie 21:45. Se anunță spectacol la Lisabona!

BILETUL din 15 Noiembrie. Încercăm tot pe goluri puține