Meniu

GOLURI ÎMPĂRȚITE ÎN PALACE - BRIGHTON

BRIGHTON

După ce au câștigat Cupa Angliei, Brighton și Crystal Palace își vor îndrepta atenția spre Premier League unde se vor întâlni vineri pe AMEX Community Stadium. Gazdele, Brighton, se află pe locul nouă, cu 27 de puncte, în timp ce Crystal Palace se află pe locul 12, cu 23 de puncte. Brighton are un meci în plus față de Crystal Palace și va dori să profite la maximum de el după ce a adunat un parcurs puternic. Aceștia au fost nevoiți să revină de la un gol diferență pentru a învinge West Bromwich Albion cu 2-1 în Cupa Angliei, Niall Maupay marcând golul victoriei în minutul 98. Brighton are acum patru meciuri fără înfrângere, marcând de două ori în trei dintre ele. Cu toate acestea, au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri și nu au reușit să marcheze doar o singura dată. În ultimele trei meciuri ale lui Brighton, ambele echipe au marcat.

BRIGH

CRYSTAL PALACE

În Cupa Angliei, Crystal Palace și-a revenit pe drumul cel bun cu o victorie cu 2-1 în fața lui Millwall, o echipă din Championship. La fel ca și Brighton, au avut de recuperat, însă și-au terminat treaba mai devreme. Recordul de goluri al celor de la Palace este impresionant; nu au marcat decât o singură dată în precedentele cinci meciuri, în timp ce au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre ele. Ei au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri, iar ambele echipe au marcat în trei dintre aceste meciuri. Forma din deplasare a lui Crystal Palace nu a fost grozavă; nu au obținut nicio victorie în ultimele patru meciuri de campionat, fiecare dintre ultimele trei meciuri încheindu-se cu o înfrângere. Ei nu au păstrat o foaie albă nici în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare.


Aceste două echipe nu sunt cele mai puternice în apărare, după cum reiese din întâlnirile lor anterioare, dar au reveniri puternice în ofensivă, ce vor fi cu siguranță evidențiate aici. Din punct de vedere al calității, nu sunt atât de departe și fiecare va vedea acest meci ca fiind unul care poate fi câștigat. Credem că ambele formații vor înscrie în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Crystal Palace nu are nicio victorie fără gol primit în cinci meciuri de campionat în deplasare.
  • Ambele echipe au marcat în trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Crystal Palace.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri ale lui Brighton.
  • Brighton a marcat de două ori în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Fiecare dintre aceste echipe are câte o foaie albă în ultimele cinci meciuri.