Meniu

UN NOU EȘEC PENTRU WOLFSBURG

WOLSBURG

Dar ce se întâmplă în Wolsburg? În ciuda schimbării antrenorului, situația nu se îmbunătățește, iar lupii sunt la un pas de a pierde patru meciuri consecutive din TCC. Aflată pe locul 11 în clasament, cu o medie de goluri negativă, este greu de văzut cum se poate îmbunătăți situația echipei lui Florian Kohfeldt. Cu două înfrângeri consecutive pe teren propriu și cinci goluri marcate de un singur jucător, este clar că dinamica colegilor lui Guilavogui nu este bună înaintea sosirii lui Köln, care se află în spatele lor în clasament.

stats wolfsburg


FC KOLN

Chiar dacă echipa care are ca mascotă un ȚAP se află în urma VFL în Bundesliga, nu se află în aceeași situație cu adversarul său. Cu un total de șapte victorii în Bundesliga, Köln a câștigat doar unul dintre ultimele opt meciuri și este în prezent condusă cu 2-0 pe teren propriu de Augsburg. Steffen Baumgart și echipa sa sunt mereu în căutarea primului succes extern, așa că de ce să nu-l obțină cu una dintre echipele aflate în criză de încredere de câteva săptămâni?


Observatorii fotbalului anticipează o reacție din partea celor de la VFL Wolsburg. După al treilea antrenament, nimeni nu știe cu adevărat ce se întâmplă cu clubul în acest sezon. Este probabil cel mai bun moment pentru a riposta împotriva unei echipe care a câștigat doar patru meciuri în acest sezon. Cei mai îndrăzneți ar putea fi capabili să învingă Wolfsburg.


PUNCTE CHEIE:

  • Un punct desparte cele două echipe în clasament.
  • Wolfsburg a câștigat ultimele trei întâlniri de pe teren propriu cu Köln.
  • Wolfsburg a luat doar un punct din 12 posibile, toate pierzând trei la rând!
  • Köln a marcat cu opt goluri mai mult decât adversarii săi.
  • Köln este în continuare fără victorie în deplasare.
  • Köln avea o serie de patru meciuri fără înfrângere înainte de înfrângerea cu Augsburg.