Meniu

REPETĂ BRENTFORD RECITALUL DIN MECIUL CU LIVERPOOL?

BRENTFORD

Forma recentă a lui Manchester United a fost considerabil mai consistentă, iar acest lucru va fi pus din nou la încercare atunci când se va deplasa la Londra pentru a înfrunta Brentford în următorul meci. Gazdele de la Brentford se află pe locul nouă, cu 20 de puncte, în timp ce United se află pe locul cinci, cu 27 de puncte. Înainte de acest meci, Brentford obținuse trei puncte pe teren propriu în victoria cu 2-1 în fața lui Watford, a doua victorie în ultimele cinci meciuri.

Brentford a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri, doar unul dintre ele fiind fără goluri. În trei dintre ultimele cinci confruntări, ambele echipe au marcat, iar în fiecare dintre aceste trei meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri.

stats brentford united


MANCHESTER UNITED

Manchester United a fost pe val de când și-a schimbat managerii. Ei vin în acest meci în urma unui nou triumf, de data aceasta o victorie cu 1-0 asupra lui Norwich. Nu a fost o prestație deosebit de puternică, dar penalty-ul lui Cristiano Ronaldo le-a oferit o victorie târzie. David de Gea a avut o altă prestație puternică în poartă, iar ei vor avea nevoie de mai mult de același lucru împotriva lui Brentford.

Au trei victorii și două meciuri fără gol primit în precedentele cinci partide. De la schimbarea băncii tehnice, s-a pus accentul pe o apărare mai puternică, ceea ce a sacrificat în mod ciudat ofensiva. Doar într-unul din ultimele cinci meciuri au marcat mai mult de un gol, iar în acel meci au primit și două goluri. În trei din ultimele cinci meciuri, ambele echipe au marcat.


Apărarea lui Manchester United s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, dar abordarea ofensivă deschisă a lui Brentford va reprezenta o nouă provocare aici. Acest lucru ar putea funcționa în favoarea oricăreia dintre cele două echipe, iar în cele din urmă, câștigătorul va fi cel care își va asuma o șansă. Ambele echipe înscriu este cel mai probabil scenariu, deși peste 2,5 goluri este, de asemenea, o posibilitate.


PUNCTE CHEIE:

  • Brentford are un singur meci din ultimele 9 în care nu a marcat. 7 din aceste 9 meciuri au confirmat și selecția GG;
  • 11 din ultimele 15 deplasări oficiale ale lui United au adus goluri la ambele porți;
  • Cele două au jucat un amical spectaculos în 2021, 2-2, acesta fiind și singurul meci direct;
  • Din primele 13 clasate, doar Leicester are o defensivă mai slabă decât cea a Diavolilor Roșii, care au mari probleme în a păstra poarta intactă.