Meniu

LYON, ZDROBITĂ DE WEST HAM

LYON

Lyon primește, pe Parc Olympique Lyonnais, echipa engleză West Ham în sferturile de finală ale Europa League, la egalitate de puncte după 1-1 în prima manșă. În urma eliminării lui Aaron Cresswell chiar înainte de pauză, Hammers a fost nevoită să joace întreaga repriză secundă în zece oameni și s-a văzut repede în inferioritate numerică. West Ham se află în prezent într-o situație dificilă, deoarece trebuie să învingă o echipă talentată a lui Lyon, care a fost excelentă pe teren propriu în acest sezon, pentru a se califica în semifinale.

Cel mai recent rezultat al lui West Ham a fost o înfrângere descurajantă cu 2-0 în deplasare la Brentford, echipa lui David Moyes a căzut pe măsură ce sezonul se apropie de final. Gazdele vin după un 1-1 în deplasare cu Strasbourg și au patru egaluri și o victorie în ultimele cinci meciuri. Lyon este favorită clară în această întâlnire și va căuta să revină pe drumul cel bun.

west

WEST HAM

După un început solid care i-a făcut pe fani să spere la o clasare în primele patru locuri în campionat, forma lui West Ham s-a deteriorat, clubul pierzând cinci din ultimele zece meciuri în toate competițiile. West Ham se află acum în lupta pentru un loc în primele șase locuri, la trei puncte în spatele lui Arsenal, pe locul cinci. Problemele recente ale lui West Ham au fost exacerbate de forma dezastruoasă a clubului în deplasare, Hammers pierzând toate cele cinci meciuri disputate în deplasare.

Lyon, care are un record bun de 8-5-3 pe teren propriu în Ligue 1 în acest sezon, va încerca să profite de dificultățile din deplasare ale lui West Ham. În plus, West Ham a marcat doar două goluri în precedentele cinci meciuri în deplasare, dar Lyon a reușit să nu marcheze decât o singură dată acasă în acest sezon, în toate competițiile. Este de așteptat ca problemele vizitatorilor să continue și astăzi, Lyon ar trebui să poată avansa în semifinale.Pe linia celor trei, vom miza pe victoria lui Lyon în acest meci. Dacă luăm în considerare problemele din deplasare ale celor de la Hammers, acest preț reprezintă încă o valoare bună. Lyon a avut un an de roller coaster și nu se află acolo unde și-a planificat să fie în clasament, dar are în continuare un grup incredibil de talentat. Ambele echipe se vor concentra pe câștigarea Ligii Europa, ceea ce ar putea duce la un meci interesant. În cele din urmă, credem că Lyon va câștiga acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • West Ham nu a reușit să marcheze în șapte din cele 16 meciuri de campionat disputate în deplasare (44%), comparativ cu cele de acasă, unde a marcat în fiecare meci.
  • West Ham a păstrat doar trei meciuri fără gol în deplasare în acest sezon.
  • La Lyon, 75% dintre meciurile de acasă se încheie cu ambele echipe marcând, față de 53% în deplasare.
  • West Ham nu a mai păstrat o foaie albă în deplasare de 12 meciuri.