Meniu

FRANKFURT PRODUCE SURPRIZA PE CAMP NOU

BARCELONA

Barcelona speră să se califice în semifinalele Europa League. La egalitate de rezultate, 1-1, primește vizita lui Eintracht Frankfurt în manșa secundă a acestui sfert de finală. Barcelona a venit din spate pentru a obține acest egal, dar rămâne optimistă pentru a avansa în semifinale, fie împotriva lui West Ham United, fie împotriva lui Lyon. Duminică, echipa spaniolă a învins-o pe Levante cu 3-2 și speră să evite să primească trei penalty-uri împotriva lui Frankfurt.

În prezent, se află pe locul al doilea în La Liga, dar sunt în continuare la 12 puncte în spatele lui Real Madrid. Conform formei pentru ultimelor 15 meciuri, au patru puncte avans în fruntea clasamentului, ceea ce indică amploarea sarcinii care îi așteaptă. Barcelona are 15 meciuri fără înfrângere și șase meciuri fără înfrângere pe teren propriu. Au păstrat poarta curată în ultimele patru serii acasă.

barca

EINTRACHT FRANKFURT

În Bundesliga germană, Eintracht Frankfurt se află pe locul nouă. Ei se află la cinci puncte de poziția finală a Ligii Conferinței Europa. Au pierdut cu 2-1 pe teren propriu cu Freiburg în weekend, ajungând la șase meciuri fără victorie, cu cinci dintre ultimele șase meciuri încheiate însă la egalitate. Au trei victorii și o remiză în Europa League în acest sezon și nu au pierdut încă în deplasare. Să joci acasă la o Barcelona în formă este puțin mai dificil decât să mergi acasă la Antwerp, Olympiakos, Fenerbahce sau Real Betis.

Sezonul Barcelonei, care părea blestemat, ar putea avea un final fericit. Dacă își păstrează forma actuală, ar putea termina pe locul doi în La Liga și câștiga Europa League. Nu au pierdut de 15 meciuri, inclusiv o zdrobire a lui Real Madrid. Frankfurt continuă să remizeze, dar a căzut acasă cu Freiburg în weekend.

Barcelona este favorită la victorie.


PUNCTE CHEIE:

  • Barcelona este neînvinsă în 15 meciuri.
  • Barcelona a păstrat patru meciuri consecutive fără goluri acasă.
  • Frankfurt a ajuns la șase meciuri fără victorie.