Meniu

13 Noiembrie 21:45 Muntenegru - Olanda

OLANDA

Olanda se află într-o formă excelentă, câștigând ultimele patru meciuri de calificare, ceea ce a propulsat-o în fruntea clasamentului. Prima poziție și calificarea automată la Cupa Mondială vor fi aproape probabil asigurate dacă acest meci va fi câștigat. Ultimul lor meci de calificare este împotriva Norvegiei, acasă, iar o remiză acolo le va fi suficientă pentru a termina pe primul loc în grupă dacă vor câștiga acest meci.

Și-au început campania cu o înfrângere cu 4-2 în fața Turciei, dar de atunci și-au revenit spectaculos, această înfrângere rămânând singurul lor eșec. În ultimele 13 meciuri disputate în toate competițiile, au fost învinși o singură dată.

muntenegru


MUNTENEGRU

Pentru această întâlnire din grupa G a preliminariilor Cupei Mondiale, Muntenegru va primi Olanda pe stadionul Podgorica City Stadium din Podgorica. Cu 11 puncte, echipa gazdă se află pe locul patru, în timp ce oaspeții conduc grupa cu 19 puncte. Ambele echipe au disputat până acum opt meciuri, urmând să mai joace încă două.

Muntenegru nu va putea câștiga grupa, deoarece se află la opt puncte în spatele liderului, dar are șanse matematice de a ajunge Norvegia, care are șase puncte în fața sa. Va trebui să câștige toate meciurile lor, în timp ce speră ca Norvegia să le piardă pe amândouă, ceea ce este o situație foarte puțin probabilă. În cele trei meciuri disputate pe teren propriu, au avut doar o victorie, o înfrângere și o remiză. Muntenegru a avut probleme pe parcursul sezonului și va spera să încheie în forță cu două victorii.

sbt


Olanda se află într-o formă excelentă și va fi și mai motivată știind că o victorie în acest meci îi va asigura aproape sigur locul la Cupa Mondială. Ambele echipe vor dori să câștige cu orice preț, așa că anticipăm un meci cu multe goluri. Nu ar trebui să existe nicio îndoială în mintea nimănui că Olanda va ieși învingătoare.


ALTE ARTICOLE INTERESANTE:

BILETUL din 13 Noiembrie. Alungăm ghionionul!



PUNCTE CHEIE

  • Olanda a marcat 16 goluri în ultimele trei meciuri pe teren propriu, dar doar două goluri în ultimele două meciuri în deplasare.
  • Muntenegru a păstrat o singură foaie albă în cele trei meciuri de acasă, care a fost o remiză fără goluri obținută împotriva Letoniei.
  • Olanda are o diferență de goluri de +23, în timp ce diferența de goluri a echipei gazdă este zero.
  • În precedenta confruntare dintre cele două echipe, Olanda are o victorie cu 4-0 pe teren propriu în fața Muntenegrului.