Meniu

ARSENAL TRECE FĂRĂ EMOȚII DE LEICESTER

ARSENAL

Arsenal se află într-o formă excelentă înaintea meciului din Premier League cu Leicester City, pe teren propriu. Cu 48 de puncte și trei meciuri în plus, tunarii se află într-o poziție dominantă în primele patru competiții. Leicester City, adversara lor, se află pe locul 12, cu 33 de puncte. Arsenal vine după o serie de patru victorii consecutive și o serie de cinci meciuri fără înfrângere; au doar Premier League de care trebuie să se preocupe, iar până acum au performanțe bune. Au sărit pe locul patru după o victorie greu de obținut cu 3-2 în fața lui Watford în ultima lor întâlnire.

Sunt la doar cinci puncte în spatele celei de-a treia clasate, Chelsea, și au un meci în minus, așa că vor fi disperați să obțină trei puncte aici. Revenirea celui mai bun marcator al lui Arsenal, Emile Smith-Rowe, după ce a lipsit în ultimele două meciuri, ar putea da un impuls tunarilor, deși fundașul Takehiro Tomiyasu este încă accidentat. Arsenal a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri, iar ambele echipe au marcat în fiecare dintre aceste meciuri. Au primit gol doar o singură dată în ultimele cinci meciuri și au câștigat nouă meciuri de campionat și au pierdut 12 acasă.

arseLEICESTER

Leicester City a alunecat la statutul de outsider în ultimele întâlniri cu Arsenal, câștigând o dată și pierzând de trei ori în ultimele cinci meciuri. Acest meci va fi deosebit de dificil pentru ei, deoarece vor juca mai întâi în Liga Conferinței Europa, ceea ce le va limita timpul de odihnă. Vestea că Jamie Vardy este accidentat și va rata acest meci va veni ca un șoc imens pentru Leicester City.

Atacantul are 11 goluri în ultimele 14 meciuri împotriva lui Arsenal, ceea ce ar fi fost benefic pentru tunari. El nu este singurul jucător important care nu joacă; Jonny Evans și Timothy Castagne sunt amândoi accidentați, în timp ce Wesley Fofana este încă sub semnul întrebării. Vulpile au făcut progrese semnificative în ultimele întâlniri, câștigând patru din ultimele cinci și marcând două sau mai multe goluri în trei dintre ele. Cu toate acestea, ei au primit două goluri de trei ori în ultimele cinci meciuri de campionat, iar forma lor în deplasare, care i-a văzut să piardă patru din ultimele cinci meciuri de campionat și doar două victorii în zece, va fi o zonă vitală de dezvoltare.Arsenal se află pe val în acest meci, iar faptul că joacă acasă, unde au câștigat nouă din ultimele 12 meciuri de campionat, îi va ajuta. De asemenea, au avut succes împotriva lui Leicester, care are o serie de probleme cu accidentările și un record lamentabil în deplasare în campionat. Faceți un pariu pe Arsenal pentru a câștiga acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Arsenal are patru victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Arsenal a marcat două sau mai multe goluri în ultimele trei meciuri.
  • Arsenal are o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri de campionat disputate pe teren propriu.
  • Leicester City are patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri de campionat disputate în deplasare.
  • Leicester City are trei înfrângeri în ultimele cinci întâlniri cu Arsena