Meniu

EVERTON PIERDE ȘI CU WOLVES

EVERTON

Norocul lui Wolverhampton Wanderers s-a schimbat după ce a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive în cel mai recent meci și va căuta cele trei puncte atunci când va merge pe Goodison Park pentru a înfrunta Everton. Gazdele de la Everton nu au un sezon grozav; se află pe poziția a șaptea, cu 22 de puncte, în timp ce Wolves se află pe locul opt, cu 43 de puncte. Everton se află la doar un punct deasupra zonei de retrogradare și va fi presată să răspundă după ce a pierdut cu 5-0 în fața lui Tottenham Hotspur în meciul precedent.

Ei nu s-au descurcat bine în acest sezon, cu doar șase victorii în campionat. Au pierdut 15 dintre meciurile de campionat și nu au marcat niciun gol în ultimele trei partide de campionat. Singura victorie a lui Everton în ultimele zece meciuri de campionat a venit împotriva unei alte echipe aflate în dificultate, Leeds United, și au pierdut opt dintre ele. Au pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat pe teren propriu.

EVER

WOLVES

Perspectivele lui Wolverhampton Wanderers de a termina în primele patru rămân vii după victoria cu 4-0 în fața lui Watford, la sfârșitul săptămânii trecute. Pierduseră trei meciuri consecutive înainte de această întâlnire, dar după această victorie, sunt în prezent la doar cinci puncte în spatele echipei de pe locul patru. Nu au reușit să înscrie decât în două din ultimele cinci meciuri, dar au păstrat doar o singură foaie albă în aceste cinci partide. Clubul lui Bruno Lage se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai bune echipe defensive din campionat, iar acest lucru ar putea fi adevărat dacă nu ar exista o scădere recentă.

Au câștigat patru din ultimele șase meciuri în deplasare, dar vin după două înfrângeri consecutive în deplasare. Wolves au încasat două goluri în doar două dintre precedentele zece meciuri în deplasare. Fiecare dintre aceste două echipe a câștigat trei din ultimele șase întâlniri cu Wolves.Wolves și-au revenit bine după o serie de trei înfrângeri consecutive. Ei vor fi favoriți în acest meci, cu echipa lui Frank Lampard în cădere liberă. Wolves va crede că acesta este un meci pe care îl poate câștiga după patru victorii în șase întâlniri în deplasare. Apărarea lui Everton a fost slabă, prin urmare, vom susține victoria vizitatorilor aici.

PUNCTE CHEIE:

  • Wolves și Everton au câte trei victorii în ultimele șase întâlniri.
  • Wolves are patru victorii în șase meciuri în deplasare.
  • Everton are șase victorii în campionat în tot sezonul.
  • Wolves a primit mai mult de un gol în două din ultimele 10 meciuri disputate în deplasare.
  • Everton are o victorie în ultimele 10 meciuri din campionat.