Meniu

BURKINA FASO OBȚINE 3 PUNCTE IMPORTANTE

CAPUL VERDE

Capul Verde va întâlni Burkina Faso în ziua a doua a meciului din Grupa A,și va căuta a doua victorie consecutivă la AFCON 2021. Capul Verde are trei puncte după primul meci, o victorie cu 1-0 împotriva Etiopiei, în timp ce Burkina Faso nu are niciun punct după ce a pierdut cu 2-1 în fața Camerunului. Julio Tavares, de la Capul Verde, a marcat singurul gol al meciului în victoria cu 1-0 în fața Etiopiei, iar echipa speră să obțină o victorie în fața Burkina Faso, care a pierdut ambele meciuri anterioare. Capul Verde este acum neînvinsă în cinci meciuri, cu patru victorii, iar acesta a fost al doilea meci fără gol primit în tot atâtea partide. Deși a marcat în fiecare din ultimele șapte meciuri, Capul Verde a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele opt.

BURKI

BURKINA FASO

Burkina Faso a pierdut doar un singur meci în ultimele nouă, iar acesta a fost împotriva Camerunului, în meciul de deschidere a AFCON 2021. Pe de altă parte, nu a obținut nicio victorie în ultimele trei meciuri competitive și La fel ca și Capul Verde, nu au pierdut multe dintre meciurile recente și au câștigat ambele meciuri H2H. Capul Verde, pe de altă parte, i-a învins deja de patru ori în șase meciuri în ultimii ani. Singura victorie a Burkinei Faso în ultimele cinci meciuri a venit într-un meci de pregătire împotriva Gabonului. Ei vin în acest meci cu trei remize în ultimele cinci partide și vor fi dornici de o victorie, deoarece revin în competiție după ce au ratat ediția din 2019.

Aceste două țări nu au pierdut multe meciuri în ultimii ani, așa că va fi o confruntare dificilă. Burkina Faso a avut o prestație admirabilă împotriva Camerunului, dar gafele au permis Camerunului să marcheze două penalty-uri. Ei vor trebui să fie atenți la Capul Verde, care a marcat în fiecare dintre ultimele cinci meciuri și reprezintă o amenințare serioasă aici. Ambele echipe nu au pierdut prea mult în ultima vreme și vor avea ca obiectiv trei puncte, dar cota pentru egal este prea buna pentru a fi neglijată.


PUNCTE CHEIE:

  • Burkina Faso are o singură înfrângere în nouă meciuri.
  • Capul Verde este neînvinsă în ultimele cinci meciuri.
  • Capul Verde a marcat în fiecare din ultimele șapte meciuri.
  • Burkina Faso nu a câștigat în ultimele trei meciuri competitive.
  • Capul Verde are două meciuri fără gol primit în opt meciuri.