Meniu

12 Noiembrie 21:45 Cine să le dea gol Danezilor?

DANEMARCA

Danemarca va primi Insulele Feroe pe stadionul Parken, în calificările europene pentru Cupa Mondială FIFA, și va încerca să își extindă avantajul în Grupa F. Gazdele sunt deja calificate pentru Cupa Mondială FIFA din Qatar de anul viitor, după ce au obținut douăzeci și patru de puncte în opt meciuri, în timp ce oaspeții au obținut doar patru puncte în cele opt partide. Danemarca vine după o victorie cu 1-0 în fața Austriei în calificări, pe teren propriu.

Victoria în fața Austriei a extins seria de victorii a Danemarcei la cinci meciuri, danezii câștigând, de asemenea, fiecare dintre ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu. Danemarca a câștigat toate cele opt meciuri disputate în faza grupelor, ceea ce îi conferă un bilanț perfect până acum. De asemenea, echipa lui Kasper Hijulmand a învins Insulele Feroe în toate meciurile directe.

feroe


INSULELE FEROE

Insulele Feroe vin după o înfrângere cu 1-0 în fața Scoției, pe teren propriu. În singurele puncte din campania lor de calificare, au învins doar Moldova acasă și au remizat cu același adversar. În ultimele zece meciuri oficiale, Insulele Feroe au obținut o singură victorie și nu au câștigat niciunul dintre ultimele cinci meciuri oficiale disputate în deplasare.

Echipa lui Hakan Ericson a ieșit deja din cursa pentru a merge mai departe în următoarea rundă de calificare și va concura doar pentru orgoliu.

sbt22


Împotriva Insulelor Feroe, Danemarca va avea libertatea totală de a se amuza. Cu sprijinul de acasă și fără presiunea de a câștiga, nu este greu de înțeles de ce mizăm pe faptul că Danemarca va fi singura marcatoare și va pleca cu cele trei puncte.


PUNCTE CHEIE

  • Danemarca are o serie de cinci victorii consecutive în cinci meciuri.
  • Insulele Feroe au obținut o singură victorie în ultimele zece meciuri oficiale.
  • Danemarca a învins Insulele Feroe în fiecare confruntare directă.
  • Danemarca are o serie de trei victorii consecutive în ceea ce privește meciurile de pe teren propriu.
  • Insulele Feroe nu au câștigat niciunul dintre ultimele cinci meciuri oficiale disputate în deplasare.


Cum stai cu timpul? Pentru că noi ți-am pregătit multe alte articole!

BILETUL din 12 Noiembrie. Profităm de lipsa golurilor?

12 Noiembrie 02:30 Carnaval în Sao Paolo

BILETUL din 13 Noiembrie. Alungăm ghionionul!