Meniu

12 Noiembrie 21:45. Lipsa mizei aduce spectacolul?

AUSTRIA

Austria nu va putea încheia în primele două locuri ale Grupei F pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022 și nu poate juca decât pentru demnitate, deoarece va găzdui Israelul. Cu 10 puncte, gazdele sunt pe locul patru în grupă, în timp ce Israelul este pe locul trei, cu 13 puncte. Șansele Austriei au fost spulberate în ultima lor confruntare, când au fost învinși de Danemarca, a treia înfrângere în patru meciuri.

În acest timp, au câștigat o singură dată, împotriva Insulelor Feroe, iar eșecul cu 5-2 în fața Israelului în deplasare va fi încă proaspăt în mintea lor. Austria avea trei meciuri fără victorie pe teren propriu, pierzând în fața Scoției și Danemarcei în ultimele două întâlniri din calificările pentru Cupa Mondială.

israel


ISRAEL

De partea cealaltă, șansele Israelului de a ajunge între primele două echipe din această grupă sunt destul de mici. Ei trebuie să câștige ultimele două meciuri, iar Scoția să obțină un singur punct din ultimele două partide (una din ele cu lanterna roșie Moldova). Având în vedere că nu mai dețin controlul, este dificil, iar cu două înfrângeri în ultimele trei meciuri, există teama că aspirațiile lor ar putea fi distruse.

Ultimele 8 meciuri ale lor au fost extrem de spectaculoase, cu un minim de 3 goluri pe tabelă, în timp ce Israelul nu s-a regăsit pe foaia marcatorilor doar în deplasarea din Danemarca. În același timp însă, nu au păstrat o foaie albă în ultimele patru meciuri și au primit două sau mai multe goluri în trei dintre ele. Israelul pierduse trei din ultimele patru meciuri în deplasare, inclusiv două înfrângeri consecutive în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială înainte de acest meci.

SBT Bun Venit


Aceste două echipe nu se află în cea mai bună formă în acest moment. Israelul are ceva de jucat, dar șansele de a termina în primele două sunt mici, în timp ce Austria s-a calificat deja și va juca pentru mândrie. Ținând cont de acest lucru, anticipăm o dispută foarte deschisă și vom paria pe un meci cu multe goluri.

Cele mai atractive cote sunt:

  • X2 - la 2.15
  • GG3+, la 2.10.


PUNCTE CHEIE

  • Austria are o singură victorie în ultimele 4 meciuri, și aceea cu Feroe;
  • Israelul a câștigat categoric meciul tur, 5-2;
  • Istoric, 8 din cele 9 întâlniri directe au bifat câștigător pariul GG. Ultimele 3, toate disputate în ultimii doi ani, au bifat chiar GG4+, cu un golaveraj total de 10-7 în favoarea Israelului (o medie de peste 5 goluri pe meci);
  • 7 din ultimele 8 meciuri ale Israelului au adus minim 4 goluri pe tabelă, iar cel de-al optulea doar 3. În plus, defensiva a cedat chiar și în ambele meciuri cu Moldova, o națională cu unul dintre cele mai slabe atacuri din Europa.


Nehotărât dacă ăsta e meciul pe care să pariezi? Vezi ce altceva ți-am pregătit!

BILETUL SĂPTĂMÂNII. Cotă 487+ 45% BONUS!

BILETUL din 13 Noiembrie.

BILETUL din 12 Noiembrie.