Meniu

BAYERN, UN NOU EGAL ÎN CAMPIONAT

HOFFENHEIM

Pentru această confruntare din Bundesliga, Hoffenheim primește la PreZero Arena pe liderul campionatului, Bayern Munchen. Cu 43 de puncte, echipa gazdă se află pe locul patru, în timp ce oaspeții sunt pe primul loc, cu 59 de puncte. Hoffenheim este pe val, având patru victorii în ultimele cinci meciuri și forțând intrarea în primele patru locuri. Acesta este cel mai bun parcurs actual al oricărei echipe din campionat și se află la o victorie distanță de a-și egala seria de cinci victorii consecutive stabilită în 2020.

Ei sunt cu două puncte în fața lui Leipzig pe locul cinci și la două puncte în spatele lui Bayer Leverkusen pe locul trei. Hoffenheim are un record excelent pe teren propriu, având doar două înfrângeri în tot sezonul. Au avut un record teribil împotriva lui Bayern Munchen, neavând nicio victorie în primele 17 meciuri împotriva lor, dar acum au câștigat patru la rând, inclusiv o victorie cu 4-1 în sezonul trecut.

HOFF

BAYERN MUNCHEN

Bayern Munchen vine după o victorie cu 7-1 în Liga Campionilor în fața celor de la Salzburg și va încerca să își continue forma bună în acest meci. Au nouă puncte avans față de Dortmund, au jucat un meci în plus și par a fi pe cale să câștige campionatul pentru a zecea oară consecutiv. Au pierdut doar două din ultimele 17 meciuri în toate competițiile și sunt neînvinși în ultimele trei meciuri de campionat.

În ciuda acestui record, au avut o a doua parte a sezonului foarte slabă, adunând doar 16 puncte în ultimele opt meciuri. Acesta este cel mai slab început de a doua jumătate de sezon al echipei din ultimii zece ani.

Doar Borussia Monchengladbach are un record mai bun împotriva lui Bayern decât Hoffenheim, care a câștigat trei din ultimele cinci meciuri pe teren propriu împotriva campionilor. Gazdele vor spera că Bayern este încă epuizată de lupta cu Salzburg și vor încerca să marcheze primele. Bayern va spera să se răzbune după ce a pierdut cu 4-1 pe PreZero Arena la precedenta prezență. Mizăm pe opțiunea de peste 2,5 goluri în această întâlnire.


PUNCTE CHEIE:

  • Trei din ultimele patru meciuri ale lui Hoffenheim au avut sub 2,5 goluri.
  • Au păstrat două meciuri fără gol în ultimele patru meciuri.
  • Doar de două ori în ultimele 15 meciuri ale lui Bayern s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Bayern a pierdut doar o singură dată în ultimele opt meciuri disputate în deplasare, în toate competițiile.