Meniu

12 Mai 21:45 Slovenia - Serbia

SLOVENIA

Slovenia și-a revenit după ce a pierdut primele două meciuri din Liga Națiunilor și, după o remiză cu Norvegia, va încerca să se îmbunătățească atunci când va juca împotriva Serbiei. Slovenia ocupă ultimul loc în Grupa 4 a Ligii B, cu un punct, în timp ce Serbia este pe locul doi, cu șase puncte. Slovenia a pierdut cinci din ultimele cinci meciuri și nu a reușit să înscrie în trei din ultimele patru.

A pierdut cu 4-1 acasă cu Serbia în ziua a doua a meciului și va căuta să se răzbune după o prestație mai bună în deplasare, în care a remizat cu Norvegia, scor 0-0. Acesta este al doilea meci pe teren propriu în acest sezon al competiției. Ei vin după două meciuri consecutive în deplasare, dar vor căuta să se revanșeze după o înfrângere cu 2-0 în fața Suediei, acasă, în primul lor meci.

serb

SERBIA

Serbia și-a revenit bine după eșecul suferit acasă în primul tur în fața Norvegiei. Ei au câștigat două meciuri consecutive, primul dintre ele fiind o victorie cu 4-1 pe teren propriu în fața Sloveniei. În cel mai recent meci, a învins Suedia cu 1-0, grație celui de-al doilea gol în două meciuri al lui Luka Jovic. Serbia a câștigat trei din precedentele cinci meciuri, dar nu a reușit să înscrie în două dintre ele.

Serbia a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, păstrând trei meciuri fără gol primit. A pierdut doar o singură dată în șapte meciuri în deplasare și va fi pregătită pentru această confruntare după triumful cu 4-1 în fața Sloveniei la începutul grupei. Fiecare echipă a câștigat una dintre cele patru întâlniri dintre aceste două țări.

Slovenia nu a avut cel mai bun start în Liga Națiunilor în acest sezon și va înfrunta o echipă care s-a îmbunătățit semnificativ după un început lent. Serbia a avut performanțe bune în deplasare în ultima vreme și, după două victorii consecutive în Liga Națiunilor, va fi încrezătoare în șansele sale. În ciuda faptului că joacă în deplasare, vor fi favoriți, iar noi mizăm pe victoria lor.

PUNCTE CHEIE:

  • Slovenia nu are nicio victorie în cinci meciuri.
  • Serbia are trei victorii în cinci meciuri.
  • Slovenia nu a reușit să marcheze în trei din ultimele patru meciuri.
  • Slovenia are o singură partidă fără gol primit în cinci meciuri pe teren propriu.
  • Serbia are o înfrângere în șapte meciuri în deplasare.