Meniu

11 Mai 22:00 Juventus - Inter Milano

JUVENTUS

Inter Milano este în continuare în cursa pentru titlul în Serie A, dar aceasta va fi pusă deocamdată în așteptare, deoarece se pregătește pentru finala Cupei Italiei cu Juventus. În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori, Juventus nu a câștigat niciuna dintre ele. Juventus a învins cu 2-1 în Supercupă și cu 1-0 în campionat, după un 1-1 în Serie A. Este tot ce le-a mai rămas de jucat, în timp ce se pregătesc pentru un al doilea sezon în care vor fi scoși din cursa pentru titlu.

Juve avea deja asigurat un loc în primele patru, dar a fost învinsă de Genoa în ultima confruntare. Nu reușiseră să păstreze o foaie albă pentru a patra oară în cinci meciuri, dar au marcat în fiecare dintre aceste partide. Singura lor partidă fără gol primit în cinci meciuri a fost împotriva Fiorentinei în Cupa Italiei. Juventus a dominat Coppa Italia în ultimii ani și va căuta aici al 15-lea titlu.

JUV

INTER MILANO

În fotbalul italian, Inter Milano nu are la fel de mult succes ca Juventus. Ei au șapte victorii în Coppa Italia și vor căuta a opta după o serie puternică în care au câștigat patru din ultimele cinci meciuri. După ce a pierdut cu 2-0 împotriva lui Empoli în minutul 28, a trebuit să creeze o revenire demnă de o pretendentă la titlu în penultimul meci. Meciul s-a încheiat 4-2 în favoarea lui Lautaro Martinez, care a marcat o dublă și a ajuns la șase goluri în ultimele cinci partide.

El va fi unul dintre cei pe care va trebui să îl urmărim în timp ce Inter încearcă să își continue seria mare de goluri, care i-a făcut să marcheze cel puțin două goluri în patru dintre ultimele cinci meciuri. Singura pată pe palmaresul lor recent este o înfrângere șocantă la Bologna, dar au și patru meciuri fără nicio remiză albă. Ambele echipe au marcat în ultimele patru întâlniri dintre cei doi titani.

Aceasta este cea de-a patra întâlnire dintre acești doi titani ai fotbalului italian în acest sezon, iar miza este enormă. Amândouă au fost pe valuri de goluri, dar apărările lor nu au fost la fel de reușite. Ambele cluburi au păstrat o singură foaie albă în precedentele cinci meciuri și ne așteptăm ca ambele echipe să înscrie aici.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Juventus.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Inter.
  • Inter are o singură partidă fără gol primit în cinci meciuri.
  • Juventus are o foaie albă în cinci meciuri.
  • În trei din ultimele patru întâlniri dintre cele două, ambele echipe au marcat.