Meniu

SPORTING, O NOUĂ VICTORIE CLARĂ

SPORTING LISABONA

Sporting CP, campioana în exercițiu, înfruntă sâmbătă pe Boavista, care ocupă în prezent locul 11 în Liga NOS. Vizitatorii vin după o remiză dezamăgitoare, 1-1 acasă cu CS Maritimo, în care au permis egalarea în minutul 96. Boavista a câștigat doar două meciuri în acest sezon și a ajuns deja la zece meciuri fără victorie. Cu 11 victorii, două egaluri și 0 înfrângeri în campionat, gazdele au avut un start de sezon fantastic.

Au ajuns până în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, ceea ce reprezintă o realizare fantastică pentru echipa lui Ruben Amorim, având în vedere grupa dificilă în care se află. Sporting ar trebui să fie cu moralul ridicat, în ciuda faptului că a pierdut 4-2 cu Ajax în ultima lor întâlnire. Ei au terminat pe locul doi în grupa lor. Cel mai recent meci de campionat a fost o victorie răsunătoare cu 3-1 în deplasare împotriva rivalilor acerbi de la Benfica.

stats sporting boavista

BOAVISTA

Sporting a fost într-o formă defensivă remarcabilă, cu doar cinci goluri primite în campionat. Benfica ar fi ajuns la cinci meciuri consecutive de campionat cu o foaie curată dacă nu ar fi primit un gol de consolare în minutul 96 în ultima lor deplasare. Pe de altă parte, Boavista are una dintre cele mai poroase apărări din campionat.

A primit 23 de goluri în acest sezon, dintre care 15 au venit în deplasare, și încă este în căutarea primei victorii în deplasare. Axadrezados au pierdut trei meciuri la rând și au fost depășiți cu 10-2 în acest timp.


Sporting CP ar trebui să își poată menține trendul bun împotriva unei echipe Boavista care a avut probleme în deplasare în acest sezon. Gazdele vor căuta să se recupereze după o înfrângere în Liga Campionilor, așa că se așteaptă ca acestea să vrea să înceapă imediat meciul. Sporting să câștige este pariul pe care îl vom face în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Sporting a fost condusă la pauză în cinci din șapte meciuri disputate pe teren propriu.
  • Sporting nu a primit încă niciun gol în prima repriză în Liga NOS.
  • Boavista a fost condusă la pauză în patru din șase meciuri disputate în deplasare.
  • Cele 15 goluri primite în deplasare de Boavista sunt la egalitate pentru cele mai multe goluri primite în campionat.
  • Sporting a câștigat șase din șapte meciuri pe teren propriu, primind doar o singură victorie.