Meniu

BAYERN ÎNTOARCE SCORUL

BAYERN MUNCHEN

În cea de-a 15-a zi a sezonului din Bundesliga, liderul Bayern Munchen primește pe Allianz Arena pe Mainz 05. Gazdele vin după un triumf cu 3-2 la Dortmund în Der Klassiker, care este în mod tradițional cel mai greu meci al sezonului. Au luat un avans de patru puncte în fruntea clasamentului și acum au 34 de puncte după 11 victorii, un egal și două înfrângeri. Mainz vine după o victorie cu 3-0 pe teren propriu în fața lui Wolfsburg, ceea ce le permite să ajungă la 21 de puncte în acest sezon.

Clubul lui Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, a marcat 45 de goluri în primele 14 meciuri, ceea ce îl plasează pe drumul cel bun pentru a depăși recordul de 101 goluri marcate, stabilit de echipa Bayern din 1971-72. În ciuda faptului că posedă una dintre cele mai puternice formații de atac din lume, campioana Germaniei a avut probleme în defensivă în acest sezon. Apărarea centrală a lui Upamecano și Lucas Hernandez a fost deseori depășită, astfel că bavarezii au primit 15 goluri în campionat.

Stats Bayern - Mainz

FSV MAINZ 05

Sub conducerea lui Bo Svensson, Mainz a devenit o forță de luat în seamă. După ce a reușit una dintre cele mai mari scăpări de la retrogradare din istoria Bundesligii la finalul sezonului trecut, echipa sa și-a continuat forma excepțională și în acest sezon. Angajamentul lor defensiv a fost o piatră de temelie a succesului lor de până acum, cu doar 14 goluri primite în acest sezon, ceea ce le conferă al doilea cel mai bun record defensiv din campionat. Vor avea mult de lucru în aceasta partida în încercarea de a găsi o metodă de a o opri pe Bayern Munchen, care a marcat în 61 de meciuri consecutive din Bundesliga.

Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, Germania a limitat numărul de fani care pot intra pe stadioane, ceea ce ar trebui să îi ajute în misiunea lor. Bayern Munchen nu va avea sprijinul celor 75.000 de fani obișnuiți pentru acest meci, deoarece se va juca cu porțile închise.

Pe acest meci, pariați pe ambele echipe să înscrie. Mainz are o șansă decentă de a înscrie aici și, deși este o echipă bună în apărare, se va lupta să o țină pe Bayern la mai puțin de două goluri. Bayern ar fi, de asemenea, o piesă frumoasă într-un acumulator pentru a profita de bonusul generos oferit de Superbet, care oferă un bonus de până la 150% pentru biletele cu peste 25 de evenimente.

PUNCTE CHEIE:

  • Mainz a marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare.
  • Bayern a primit cel puțin un gol în trei din ultimele cinci meciuri de campionat pe teren propriu.
  • Bayern cedează în medie puțin peste un gol pe meci.