Meniu

BARCA NU GĂSEȘTE SPAȚII ÎN DEFENSIVA GALATEY

BARCELONA - GALATASARAY

Ultima confruntare directă dintre Barcelona și Galatasaray a avut loc în sezonul 2002-2003... În urmă cu 20 de ani, clubul catalan a câștigat cu ușurință faza grupelor cu scorurile de 2-0 și 3-1. Barça este favorită la reunire în 16-imile de finală ale UEFA Champions League. Actuala echipă de pe locul trei în La Liga arată foarte atractiv în ultima lună și jumătate... Acest lucru este în concordanță cu sosirea lui Xavi și a noilor recruți, cum ar fi Pierre-Emerick Aubameyang, care a marcat cinci goluri în șapte meciuri pentru noul său club.

Echipa antrenorului spaniol vine după patru victorii mari, la Valencia (4-1), Napoli (4-2) în Europa League, Athletic Bilbao (4-0) și Elche (2-1), în weekendul trecut. După ce a revenit după accidentare, internaționalul olandez Memphis Depay a marcat două goluri în două meciuri. Parteneriatul cu Aubameyang ar trebui să fie foarte eficient, iar Galatasaray ar trebui să plătească un preț mare pentru asta.

brc


Clubul turc se află doar pe locul 12 în campionatul său și a dezamăgit încă de la începutul sezonului. Coechipierii lui Babel tocmai au suferit a 11-a înfrângere în Super Lig, în etapa a 28-a, în fața lui Konyaspor (2-0). Galatasaray se impusese deja de două ori la Goztepe (3-2) și la Rizespor (4-2). Fără Feghouli, Yilmaz și Turan în sectorul ofensiv împotriva Barcelonei, Galatasaray ar trebui să se afunde în Catalonia și să cunoască prima înfrângere în deplasare pe plan european.
Barcelona, care a devenit mai ambițioasă în joc, a marcat 14 goluri în ultimele patru meciuri și ar trebui să provoace suferință unei apărări turcești care a primit 41 de goluri în 28 de meciuri de campionat. Catalanii ar trebui să facă un pas mare spre calificare la finalul acestei prime runde! Pariem pe o victorie categorica a gazdelor la o diferenta de peste 2 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Barca are o serie de 4 victorii consecutive, incluzând La Liga și Europa League.
  • Golurile +2.5 au trecut în ultimele 4 meciuri ale Barcelonei.
  • Galatasaray a încasat 6 goluri în ultimele 3 meciuri, 2 goluri pe meci.
  • Clubul turc a obținut o singură victorie în ultimele 10 meciuri disputate în deplasare, în toate competițiile.
  • Barça a eliminat-o pe Napoli (1-1 și 4-2) în runda precedentă.