Meniu

WATFORD, UMILITĂ ȘI DE WOLVES

WOLVES

Wolverhampton Wanderers a intrat în criză și va încerca să-și întrerupă seria de trei meciuri fără victorie atunci când va juca acasă cu Watford în Premier League. Wolves se află pe locul opt, cu 40 de puncte, cu 21 de puncte în fața lui Watford, amenințată cu retrogradarea, aflată pe locul 19. Wolves au pierdut trei meciuri consecutive în ultimele săptămâni, iar șansele lor de a termina în primele patru se diminuează. Sezonul lor, care s-a bazat pe o abordare defensivă puternică, se destramă, iar în ultimele cinci meciuri au păstrat doar o singură foaie albă.

Una dintre situațiile de neimaginat pentru Wolves era să primească două goluri într-un meci, dar au pățit acest lucru în două dintre precedentele trei partide. În plus, au pierdut cinci din ultimele șapte meciuri și vor fi dornici să revină pe drumul cel bun. Cu toate acestea, nu a fost ușor, clubul nereușind să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri acasă și are doar două victorii în ultimele șapte meciuri de campionat.

WOLV

WATFORD

Watford vine după o înfrângere cu 3-2 în fața lui Arsenal. Meritul lor este că au dus o luptă bună, fiind învinși de tunari acasă și vor spera la o partidă mai bună în deplasare. Watford a câștigat doar unul dintre cele 16 meciuri anterioare și se află în pericol serios de retrogradare în Championship după doar un sezon în Premier League. Singura lor victorie în 16 meciuri a venit împotriva lui Aston Villa, care nici ea nu a jucat bine în ultima vreme.

Domeniul în care au probleme este apărarea; au primit două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri. Situația lor este agravată de faptul că nu au reușit să înscrie în cinci din ultimele opt meciuri. Victoria cu Villa a fost prima lor victorie în deplasare în nouă meciuri nereușind să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri ca oaspeți. Watford a pierdut cu 2-0 împotriva lui Wolves în ultimul meci și a pierdut trei din ultimele patru întâlniri.

Watford se află într-o formă teribilă, cu o singură victorie în ultimele 16 meciuri, ceea ce nu este promițător pentru o echipă din Premier League care luptă pentru supraviețuire. Wolves au avut unele dificultăți recente, dar nu sunt la fel de groaznici ca Watford, iar acesta este o confruntare pe care au zdrobit-o în trecut. Pariem pe Wolves pentru a câștiga acest meci și pentru a reveni pe drumul cel bun.


PUNCTE CHEIE:

  • Watford are o singură victorie în ultimele 16 meciuri.
  • Wolves are trei victorii în ultimele patru meciuri cu Watford.
  • Wolves nu are nicio victorie fără gol primit în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.
  • Watford nu a reușit să marcheze în trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare.
  • Wolves nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.