Meniu

MAN. UNITED TRECE DE VILLA

MANCHESTER UNITED

Manchester United o va înfrunta pe Old Trafford pe Aston Villa, în Cupa Angliei, într-un duel exclusiv din prima ligă. Puține echipe din Premier League au primit adversari de primă ligă, iar United, care a pierdut deja acasă cu Villa, speră să repete performanța. În acest meci, United va încerca să se revanșeze după înfrângerea suferită acasă cu 1-0 în fața lui Wolverhampton Wanderers.

United nu primise niciun gol în precedentele cinci meciuri și a păstrat doar o singură foaie albă în acest timp. În trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui United, ambele echipe au marcat. Apărătorul Victor Lindelof ar putea reveni după accidentare înainte de acest meci, deși Harry Maguire este încă o preocupare. Ambii nu au putut asista la înfrângerea cu Wolves.

MUN

ASTON VILLA

Aston Villa va încerca, de asemenea, să își revină după ce a pierdut ultimele două meciuri consecutive. Ei au fost învinși cu 3-1 de Chelsea și apoi învinși cu 2-1 de Brentford în deplasare. Apărarea lor va fi sursa majorității îngrijorărilor lui Steven Gerrard, deoarece au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri. Ei au cedat deja cinci goluri în ultimele două meciuri. Ofensiva nu a fost oribilă, echipa marcând în doar unul dintre ultimele cinci meciuri. Achiziția lui Philippe Coutinho va ajuta, fără îndoială, atacul, dar este puțin probabil să joace în acest meci. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri.


În ultimele cinci meciuri, Aston Villa a păstrat doar o singură foaie albă și nu a reușit să înscrie în unul dintre ele. Același lucru se poate spune și despre Manchester United, care a marcat în trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Villa, dar și ale lui United. Ambele echipe au o bună calitate ofensivă și credem că ambele formații pot înscrie.PUNCTE CHEIE:

  • Ambele formații au marcat în trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Villa.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale lui United.
  • Manchester United are o singură partidă fără gol primit în cinci meciuri.
  • Aston Villa are o singură foaie albă în cinci meciuri.