Meniu

FERREIRA CONTINUĂ CĂDEREA

PACOS FEREIRA - GIL VICENTE

Ultimul meci câștigat de Paços Ferreira a fost în Cupa Portugaliei, pe 17 octombrie, când a învins cu 3-0 pe Aguias do Moradal, o echipă mai curând de amatori. În schimb, echipa lui Jorge Simao nu a mai câștigat în campionat din runda a patra, o perioadă de trei luni de secetă (cinci egaluri și patru înfrângeri). Cu patru înfrângeri consecutive, actuala ocupantă a locului 13 în campionat traversează o fază foarte, foarte dificilă. Coechipierii lui Denilson (2 goluri) au pierdut recent acasă cu Sporting (0-2), Benfica (4-0) în cupă, Maritimo (2-0) și Guimaraes (1-2) în ultima etapă.

stats ferreira gil vicente

Gil Vicente, care se află acum pe poziția a opta, este la doar patru puncte de un loc european și trebuie să învingă un club Paços Ferreira aflat în dificultate. În ultimele cinci meciuri, coechipierii lui Samuel Lino (5 goluri) au pierdut doar cu 1-0 la Leca, în cupă. Gil Vicente a rămas neînvinsă în campionat în ultimele patru meciuri, câștigând cu 2-1 la Maritimo și 4-0 la Famalicao în weekendul trecut, dar și remizând cu Arouca (1-1) și Moreirense (2-2). Gil Vicente a triumfat cu 2-0 pe Estadio da Capital do Movel în sezonul trecut și caută să o facă din nou în acest sezon.


Paços Ferreira are nevoie disperată de o victorie și ar putea pierde pentru a cincea oară consecutiv în fața unei echipe care se luptă pentru primul loc.

PUNCTE CHEIE:

  • Gil Vicente este pe locul 8 (din 18) în clasamentul general.
  • Paços Ferreira, locul 13, se află la doar un punct deasupra zonei de retrogradare.
  • Paços Ferreira a câștigat doar 1 meci pe teren propriu în cele 7 partide disputate acasă.
  • Paços Ferreira nu a mai câștigat de 7 meciuri (3 egaluri și 4 înfrângeri).
  • Gil Vicente a pierdut doar o singură dată în ultimele 6 meciuri jucate în deplasare.