Meniu

LENS, SUFOCATĂ ÎN ACTUL SECUND

FC NANTES - LENS

RC Lens nu a reușit să revină la victorii în Ligue 1 în ultimele săptămâni. Cei de la Sang et Or au trei remize și o înfrângere în ultimele 4 runde, un palmares modest pentru o echipă cu pretenții de cupe europene. Echipa lui Franck Haise tocmai s-a reafirmat prin egalul cu PSG (1-1), o partidă pe care a dominat-o dar în care a trebuit să se mulțumească cu remiza, după ce PSG a egalat pe final. Cu toate acestea, Lens se menține pe locul 5, la egalitate de puncte cu Nice (locul 4 și un meci greu, cu Rennes), și la două lungimi în spatele lui Marseille (locul 3, și ea cu o deplasare incomodă, la Strasbourg)

Lens speră să obțină un succes în fața lui FC Nantes pentru a se liniști și a-și menține poziția în fruntea clasamentului. Iar dacă vor obține cel puțin un egal, jucătorii lui Lens vor avea ceva de câștigat!

stats nantes lens

Nantes tocmai a întrerupt seria de 5 meciuri fără victorie prin succesul de pe terenul lui Lorient, o echipă care nu se regăsește deloc în acest sezon. Interesant, canarii sunt la doar un punct în urma lui Lypon și la două în urma campioanei, Lille, și sunt șanse mici să fie amenințată cu retrogradarea în acest sezon. Totuși, palmaresul său în duelurile cu echipele din fruntea clasamentului lasă de dorit, iar șansele unui rezultat notabil contra lui Lens sunt mai mici decât o arată cotele.


După o remiză 1-1 cu PSG, RC Lens și-a recăpătat încrederea înainte de deplasarea la Nantes. Cei de la Sang et Or vor putea obține un rezultat pozitiv în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • RC Lens se află pe locul cinci în Ligue 1.
  • RC Lens a remizat de trei ori la rând
  • RC Lens tocmai a obținut o remiză cu PSG, scor 1-1
  • FC Nantes se află pe locul 13 în Ligue 1
  • FC Nantes a obținut doar o singură victorie în ultimele șase meciuri.