Meniu

MECI ÎNCHIS ÎNTRE MAROC ȘI GHANA

MAROC

Cele două echipe favorite din grupa C se înfruntă pe Stade Ahmadou Ahidjo din Camerun pentru a începe procedurile din grupa lor. Marocul intră în acest meci într-o formă fulminantă, având o singură înfrângere în cele 29 de meciuri anterioare. Acea înfrângere a avut loc în sferturile de finală ale Cupei Arabe, când au fost învinși la penalty-uri de Algeria. Înainte de a pierde în mod agonizant în fața campionilor africani în faza eliminatorie, Marocul a câștigat toate meciurile din grupă și a fost câștigătorul grupei.

Performanța remarcabilă a Marocului se întinde până în campania de calificare la Cupa Mondială, când a fost una dintre cele doar două echipe care au câștigat toate cele șase meciuri disputate. Cu toate acestea, ei vor fi lipsiți de mijlocașul lui Chelsea, Hakim Ziyech, care a fost lăsat în afara competiției din cauza unor probleme disciplinare.

MARO


GHANA

Ghana a câștigat de patru ori campionatul AFCON și ar dori să își deschidă campania cu o victorie, în ciuda faptului că se confruntă cu una dintre cele mai bune echipe din Africa. Ghana s-a calificat la Cupa Mondială după o campanie dificilă de calificare la Cupa Mondială, în care a avut nevoie de o victorie cu 1-0 în fața Africii de Sud în ultimul meci din grupă pentru a se califica.

În mod normal, Ghana joacă cel mai bun fotbal al său la turneele importante, iar din 2008 până în 2017 a ajuns de șase ori la rând în semifinalele AFCON. După ce a ocupat primul loc în grupă, a fost eliminată la penalty-uri de Tunisia în fazele eliminatorii din 2019. Ei se vor baza pe frații Ayew, Andre și Jordan, pentru a-i conduce din nou în faza eliminatorie.Câștigătorul acestui meci va fi favoritul covârșitor pentru a câștiga grupa, dar, având în vedere că este primul meci, niciuna dintre echipe nu va dori să piardă. Ambele echipe sunt excelente în apărare, Marocul fiind deosebit de zgârcit. Golurile vor fi greu de găsit în această confruntare, așa că mergem cu pariul sub 1,5 goluri, un rezultat de egalitate fiind cel mai probabil.PUNCTE CHEIE:

  • Marocul a păstrat un scor alb în cinci din ultimele șase meciuri.
  • Au primit doar trei goluri în ultimele șaisprezece meciuri, un număr incredibil.
  • În acest timp, nu au reușit să înscrie decât o singură dată.
  • Doar de două ori în ultimele nouă meciuri ale Ghanei s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Înfrângerea cu 3-0 din ultimul meci a fost prima dată în 14 meciuri în care au primit peste un singur gol.