Meniu

BENZEMA O CALIFICĂ PE REAL!

REAL MADRID

PSG a pierdut de două ori de la victoria obținută acasă cu Real Madrid și va trebui să își crească jocul atunci când se va întoarce pe Santiago Bernabeu pentru meciul din turul 16-imilor de finală cu Real Madrid. Real Madrid, pe de altă parte, a câștigat trei meciuri consecutive de la înfrângerea suferită în ultima etapă la Paris și va fi încrezătoare în acest meci. Faptul că joacă acasă ar trebui să îi ajute, deoarece sunt neînvinși în precedentele 12 meciuri pe teren propriu. Real Madrid va fi lipsită de Casemiro și Ferland Mendy pentru acest meci, dar revenirea lui David Alaba este un plus semnificativ.

Ei vin după o victorie cu 4-1 împotriva lui Real Sociedad, în care au revenit de la un gol în urmă, iar Karim Benzema a marcat în fiecare dintre ultimele trei meciuri, indicând că este în deplină formă după ce a fost retras din activitate din cauza unei accidentări. Au păstrat foaia albă de trei ori în ultimele cinci meciuri. Înfrângerea cu PSG din prima manșă a fost prima în cinci meciuri din Liga Campionilor și a fost, de asemenea, prima dată când au stat cinci meciuri fără să marcheze în competiție. Au marcat în fiecare dintre ultimele cinci întâlniri pe teren propriu în această competiție, marcând două sau mai multe goluri în trei ocazii.

real

PSG

PSG vine după un eșec cu 1-0 în fața lui Nice în Ligue 1, a doua înfrângere în trei meciuri, și va spera la o performanță mai bună în acest meci. De la victoria cu 1-0 în fața lui Real Madrid la Paris, nu a păstrat o foaie albă în ultimele trei meciuri. Au marcat mai mult de un gol doar într-unul dintre ultimele cinci meciuri, un triumf cu 3-1 în fața lui Saint-Etienne. Kylian Mbappe a fost cel mai bun jucător al lor, marcând patru goluri în patru meciuri, dar a fost suspendat pentru meciul cu Nice, în care au fost învinși.

PSG va avea avantajul că atacantul lor de top va fi proaspăt după ce a lipsit în meciul din weekend, dar prioritatea va fi menținerea avantajului lor strâns. Forma lor în deplasare va fi o problemă; au pierdut două meciuri consecutive în deplasare, iar în Liga Campionilor, PSG nu a câștigat în ultimele patru meciuri în deplasare. În ultimele patru meciuri în deplasare, au pierdut două și au remizat două. PSG a încasat două goluri în patru din ultimele cinci meciuri în deplasare din Liga Campionilor, fără niciun meci fără gol primit.

PSG vine după o serie de înfrângeri, iar Real Madrid va căuta să profite de ele. Echipa franceză a pierdut două din ultimele trei meciuri, în timp ce Madridul a câștigat trei meciuri la rând și are două meciuri fără gol primit. Șansele lui PSG sunt complicate și mai mult de faptul că nu a avut performanțe bune în deplasare, astfel că o victorie a lui Real Madrid este un pariu bun aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Real Madrid are trei victorii consecutive înainte de acest meci.
  • PSG a suferit două înfrângeri în ultimele trei meciuri.
  • Real Madrid a marcat în fiecare dintre ultimele cinci meciuri disputate acasă în Liga Campionilor.
  • PSG a marcat mai mult de un gol într-unul din ultimele cinci meciuri.
  • PSG nu are niciun meci fără gol primit în cinci meciuri în deplasare în Liga Campionilor.