Meniu

PORTO PIERDE SURPRINZĂTOR CU LYON

FC PORTO

FC Porto nu a avut un sezon fantastic în Liga Campionilor, dar, după ce a supraviețuit fazei eliminatorii a Europa League, va căuta un avantaj timpuriu atunci când o va primi pe Olympique Lyon în prima manșă a 16-imilor de finală. Giganții portughezi intră în acest meci cu o serie de 18 meciuri fără înfrângere și vor spera să o prelungească, mai ales că sunt neînvinși în ultimele nouă meciuri pe teren propriu. Porto vine după o victorie cu 4-2 în fața lui Pacos Ferreira în deplasare, în Liga portugheză, a treia victorie în ultimele cinci meciuri.

Au marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele patru meciuri și vor spera să profite de forma lor recentă de acasă, după ce au jucat patru din ultimele cinci meciuri în deplasare. S-au marcat peste 2,5 goluri în șapte din ultimele zece meciuri, iar ei au marcat două sau mai multe goluri în șase din ultimele șapte meciuri pe teren propriu.

port

OLYMPIQUE LYON

Olympique Lyon a întrerupt o serie de două înfrângeri consecutive în Ligue 1 franceză, învingând-o pe Lorient cu 4-1 în deplasare în ultima confruntare, și se așteaptă să își continue forma bună în faza grupelor Europa League. Ei au fost neînvinși în faza grupelor, câștigând cinci din cele șase meciuri, marcând în toate meciurile și menținând trei meciuri fără gol. Lyon nu a reușit să înscrie două sau mai multe goluri decât într-unul din ultimele șase meciuri din Europa League.

Totuși, acesta va fi un alt tip de test, iar ei nu se află chiar în cea mai bună formă pentru acest meci. În ultimele șase meciuri, francezii au păstrat doar o singură foaie albă și nu au reușit să marcheze în două dintre ele. Au două înfrângeri în ultimele cinci meciuri, dar au câștigat fiecare dintre ultimele trei meciuri jucate în deplasare în faza grupelor.

FC Porto vine în acest meci cu multă încredere. Nu au pierdut de 18 meciuri și au marcat frecvent. Faptul că vor juca acasă îi va ajuta, de asemenea, și faptul că vor dori să aibă un avantaj aici. În ciuda succesului lui Lyon în faza grupelor în deplasare, vom miza pe victoria lui Porto aici.


PUNCTE CHEIE:

  • FC Porto este neînvinsă în ultimele 18 meciuri.
  • FC Porto a marcat două sau mai multe goluri în șase din ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu.
  • Lyon are trei meciuri fără gol primit în ultimele 10 partide.
  • Șapte din ultimele 10 meciuri ale lui Porto au produs peste 2,5 goluri.
  • Lyon a suferit două înfrângeri în ultimele cinci meciuri.