Meniu

UN NOU FESTIVAL MARCA Haaland?

NORVEGIA

Norvegia va înfrunta acasă Slovenia în ziua a treia din Liga Națiunilor UEFA, după două meciuri în deplasare. Gazdele conduc Grupa 4 a Ligii B, cu șase puncte, în timp ce Slovenia se află pe ultimul loc, cu zero puncte. Norvegia vine după o victorie cu 2-1 în deplasare în fața Suediei și un triumf cu 1-0 în fața Serbiei. Au câștigat patru meciuri la rând și vor avea un moral excelent pentru acest meci în fața propriului public.

Erling Haaland a marcat șase goluri în ultimele patru meciuri și va fi principalul obiectiv și astăzi. În primele două meciuri din Liga Națiunilor, noul atacant al lui Manchester City a marcat toate cele trei goluri. Norvegia a păstrat trei meciuri fără gol în ultimele patru partide și speră să își prelungească seria de șase meciuri fără înfrângere acasă. Tot acasă, au avut patru partide consecutive fără goluri.

NOR

SLOVENIA

Slovenia nu a avut un start bun în această competiție, iar forma lor recentă a fost dezamăgitoare. Nu au câștigat în ultimele patru meciuri, nu au reușit să înscrie în două dintre ultimele trei și au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele șapte meciuri. Au un singur gol marcat și șase goluri primite în două meciuri în această competiție, ceea ce indică faptul că acesta va fi un meci dificil pentru ei. Nici recordul lor în deplasare nu este grozav; nu au câștigat niciunul dintre ultimele patru meciuri, cel mai recent dintre acestea fiind o înfrângere cu 4-1 în fața Serbiei.

În 2018, au fost în aceeași grupă a Ligii Națiunilor cu Norvegia, pierzând un meci cu 1-0 și remizând celălalt cu 1-1. Slovenia a câștigat doar una dintre cele nouă ocazii în care cele două țări s-au întâlnit, față de cele șase victorii ale Norvegiei.

Slovenia a avut o serie proastă înainte de acest meci și a fost și mai rău împotriva Norvegiei. Va trebui să se îmbunătățească foarte mult față de primele două meciuri pentru a învinge una dintre cele mai bune echipe din grupă. Erling Haaland a fost într-o formă excelentă în ultima vreme și anticipăm că el va conduce din nou atacul aici, așa că îl susținem să înscrie în orice moment.

PUNCTE CHEIE:

  • Erling Haaland a marcat de șase ori în ultimele patru meciuri.
  • Norvegia este neînvinsă în ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu.
  • Norvegia se află la patru victorii consecutive înaintea acestui meci.
  • Slovenia este fără victorie în ultimele patru meciuri.
  • Slovenia are o singură victorie fără gol primit în șapte meciuri.