Meniu

PSV, PRIMA ȘANSĂ LA CALIFICARE

REAL SOCIEDAD - PSV EINDHOVEN

Singura modalitate prin care Real Sociedad își poate continua parcursul în Europa League este să o învingă PSV pe Real Arena din San Sebastian, în cea de-a șasea și ultima etapă a Grupei B. Venită după o înfrângere cu 2-0 în campionat în fața lui Real Madrid, Real Sociedad are totuși o oportunitate bună de a-și asigura biletul pentru 16-imile de finală, primind o rivală care are doar 2 puncte în fața ei, dar va trebui să o facă fără Davis Silva, care se luptă cu o problemă musculară.

STATS SOCIEDAD VS PSV

Desigur, PSV va trebui doar să se mențină la suprafață pentru a câștiga confruntarea directă cu bascii, iar echipa "Philips" vine după o victorie ușoară cu 4-1 în Eredivisie în fața lui Utrecht. Pentru această provocare, echipa antrenată de germanul Roger Schmidt va putea conta pe Noni Madueke, revenit după o accidentare și care a intrat deja pe teren în ultimul meci de campionat.

Am pariat pe Double Chance X2. PSV are nevoie doar de o remiză pentru a atinge obiectivul calificării, iar într-un moment în care Real Sociedad nu strălucește, ar trebui să profităm de cota oferită pentru Șansă Dubla.

PUNCTE CHEIE:

  • Real Sociedad a câștigat doar unul din ultimele nouă meciuri din Europa League.
  • În prima manșă de la Eindhoven, rezultatul final a fost 2-2.
  • PSV are o serie de șapte meciuri fără înfrângere în toate competițiile, cu cinci victorii și două remize
  • Real Sociedad a câștigat un singur meci din ultimele 5 oficiale.