Meniu

SEVILLA, RETROGRADATĂ ÎN EUROPA LEAGUE

SALZBURG

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, a descris meciul cu Salzburg din Grupa G a UEFA Champions League ca fiind o "adevărată finală" și este greu să nu-i dai dreptate. Sevilla se deplasează în Austria pentru acest meci, după ce a terminat pe locul trei în grupă, cu șase puncte, la un punct în spatele ocupantei locului doi, Salzburg. Aceasta este o grupă dificilă, iar învingătoarea va avansa aproape sigur în fazele eliminatorii. Salzburg ar fi putut să se califice mult mai repede în turul următor, dar vine după două înfrângeri consecutive în această competiție.

Au pierdut ambele meciuri în deplasare, 2-1 cu Wolfsburg și 1-0 cu Lille, și vor fi ușurați să se întoarcă acasă, unde au câștigat trei meciuri consecutive în Liga Campionilor. Ei nu au păstrat o foaie albă acasă în 11 meciuri din Liga Campionilor. Doar două dintre ultimele 15 meciuri disputate de Salzburg pe teren propriu în această competiție s-au încheiat la egalitate fără goluri.

stats salzburg sevilla

SEVILLA

Sevilla nu are un sezon oribil acasă, ci în Liga Campionilor, unde trebuie să se îmbunătățească. Ei au o singură victorie în această competiție, care a venit în cel mai recent meci, o victorie cu 2-0 pe teren propriu cu Wolfsburg. Au remizat trei din cele cinci meciuri din grupe, iar o repetare a performanței aici nu îi va ajuta. Poate că acest lucru a influențat gândurile lui Lopetegui cu privire la acest meci.

Spaniolii sunt pe o linie de goluri, nereușind să înscrie decât în două din ultimele 15 meciuri. Sevilla nu a marcat mai mult de un gol în precedentele trei meciuri și nu a marcat mai mult de un gol decât într-unul din cele cinci meciuri din Liga Campionilor. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor, iar acest meci a fost egalat de trei ori la rând.

Acesta este un meci pe care niciuna dintre echipe nu-și poate permite să-l piardă și, având în vedere configurația din această grupă care se îndreaptă spre ziua a 6-a de meci, anticipăm că oricare dintre cele două echipe va face totul pentru a câștiga. Ambele echipe au fost productive în atac, însă niciuna dintre ele nu a păstrat o foaie albă în pregătirea acestui meci. Credem că ambele echipe vor înscrie.

PUNCTE CHEIE:

  • Sevilla nu a reușit să înscrie în două dintre ultimele 15 meciuri.
  • Salzburg are trei victorii consecutive pe teren propriu în Liga Campionilor.
  • Salzburg nu are nicio foaie albă în 11 meciuri consecutive pe teren propriu în Liga Campionilor.
  • Sevilla are o victorie în cinci meciuri din Liga Campionilor.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale Sevillei din Liga Campionilor.