Meniu

WOLVES PIERDE LAMENTABIL LA NEWCASTLE

NEWCASTLE UNITED

Newcastle United înfruntă din nou pe Wolverhampton Wanderers într-un alt meci din Premier League, de data aceasta pe teren propriu, în încercarea de a pune capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Newcastle se află pe locul 15, cu 31 de puncte, în timp ce Wolves se află pe locul 8, cu 49 de puncte. Magpies vin după o înfrângere cu 5-1 în fața celor de la Tottenham Hotspur, iar zelul lor de la începutul sezonului pare să se stingă.

Au pierdut trei meciuri consecutive, în două dintre ele nu au reușit nici măcar să să înscrie. Newcastle United nu a păstrat nicio foaie albă în ultimele cinci meciuri, iar în trei dintre ele ambele echipe au marcat. Sunt o echipă diferită acasă și vor fi bucuroși să se întoarcă după trei meciuri consecutive în deplasare. Au câștigat trei meciuri consecutive acasă și nu au pierdut în ultimele patru. Newcastle United a câștigat trei din precedentele cinci meciuri de campionat pe teren propriu și este neînvinsă.

newcast

WOLVERHAMPTON WANDERERS

Wolves, pe de altă parte, vine după o victorie cu 2-1 în fața lui Aston Villa, care a venit după o înfrângere cu 3-2 acasă. Acea victorie a fost a treia consecutivă în care au marcat cel puțin două goluri, dar nu reușiseră să înscrie într-unul din ultimele cinci meciuri și au primit două sau mai multe goluri în două dintre ele. În ultimele cinci meciuri, Wolves au păstrat două meciuri fără goluri. Wolves părea capabilă să termine în primele patru locuri la un moment dat în acest sezon și, deși acest lucru este încă posibil, performanțele lor recente au sugerat contrariul.

Ei pot urca pe poziția a șasea doar cu o victorie astăzi și au jucat cu un meci mai mult decât Tottenham Hotspur, ocupanta locului patru. Peste 2,5 goluri au fost marcate în trei dintre precedentele cinci meciuri ale acestora. Au câștigat cu 2-1 în precedenta confruntare din octombrie și vor încerca să completeze dubla, dar vor înfrunta aici o echipă Newcastle întinerită. Ambele cluburi au marcat în ultimele cinci întâlniri dintre aceste două formații.

Atât Newcastle United, cât și Wolves mizează mult pe acest meci. Este o oportunitate pentru Newcastle de a se îndepărta și mai mult de zona de retrogradare, după un sezon dificil care s-a îmbunătățit doar în a doua jumătate. Wolves vizează un loc în Europa în sezonul următor, iar trei puncte aici vor fi cruciale. Ambele cluburi vor căuta o victorie, așa că se așteaptă la goluri de ambele părți, așa cum au făcut-o în precedentele cinci întâlniri.

PUNCTE CHEIE:

  • Newcastle United vine după trei înfrângeri consecutive.
  • Newcastle United nu are nicio victorie fără gol primit în ultimele cinci meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale lui Newcastle.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele cinci întâlniri dintre aceste două formații.
  • Trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Wolves au avut peste 2,5 goluri.