Meniu

REAL O ÎNVINGE IAR PE INTER

REAL MADRID

1Real Madrid se află într-o formă excelentă și va încerca să încheie faza grupelor cu o victorie în fața lui Inter Milano. Fără nimic de jucat, cei doi titani se întâlnesc în Grupa D; Real conduce cu 12 puncte, în timp ce Inter se află pe locul doi, cu 10 puncte. Real Madrid vine după o victorie cu 2-0 în fața lui Real Sociedad, deși a suferit un mare eșec atunci când Karim Benzema s-a accidentat în timpul meciului. Meciul cu Inter, precum și alte câteva, vor fi aproape sigur ratate de francez.

Real nu a reușit să înscrie decât într-un singur meci din cele 15 precedente și nu a pierdut în 11 dintre ele. A trecut de Inter cu 1-0 în deplasare în runda inaugurală a grupei, dar a pierdut acasă cu Sheriff în al doilea meci. De la acea înfrângere, au câștigat fiecare dintre cele trei meciuri de la acea înfrângere, iar în precedentele patru meciuri din acest turneu au marcat mai mult de 2,5 goluri.

GGFT

INTER MILANO

Inter, ca și Real Madrid, are 11 meciuri fără înfrângere. Și-au îmbunătățit semnificativ apărarea în ultimele meciuri, păstrând patru meciuri consecutive fără goluri. Ei vor fi ușurați că nu vor trebui să se confrunte cu Benzema aici. De asemenea, au fost eficienți în atac, marcând două sau mai multe goluri în fiecare dintre cele cinci meciuri. Au câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare și au trei victorii consecutive în Liga Campionilor, așa că vor fi optimiști în această întâlnire.

Nu au reușit să marcheze în primele două meciuri din această grupă din Liga Campionilor, pierzând unul dintre ele, dar s-au îmbunătățit dramatic în cele trei meciuri de atunci. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri din Liga Campionilor, dar au păstrat doar o singură foaie albă.


Deși niciuna dintre cele două echipe nu are nimic de jucat, învingătoarea va termina pe primul loc în grupă. Ambele s-au calificat în turul al doilea și, având în față meciuri dificile în campionat, vor fi tentate să odihnească jucători cruciali. În ciuda acestui fapt, anticipăm un meci cu multe goluri, având în vedere varietatea marcatorilor din ultimele lor întâlniri, precum și cantitatea de goluri marcate. Încearcă să marcheze mai mult de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele patru meciuri din Liga Campionilor ale lui Real Madrid au produs peste 2,5 goluri.
  • Real Madrid este neînvinsă în ultimele 11 meciuri disputate în toate competițiile
  • Inter Milano este neînvinsă în ultimele 11 meciuri disputate în toate competițiile.
  • Inter a marcat două sau mai multe goluri în ultimele trei meciuri din Liga Campionilor.