Meniu

BAYERN, RĂPUSĂ DIN NOU DE GLADBACH!

BAYERN MUNCHEN

În primul meci după pauza de iarnă, Bayern Munchen primește pe Allianz Arena pe Borussia Monchengladbach. Bayern Munchen conduce în clasament cu 43 de puncte, în timp ce oaspeții se află pe locul 14, cu 19 puncte. Gazdele au nouă puncte avans față de Dortmund, care ocupă locul doi, și ar putea să-și mărească avansul la 12 puncte dacă vor câștiga acest meci. Ei vor dori să se răzbune după ce au fost bătuți cu 5-0 de Monchengladbach la începutul acestui sezon, deși într-un meci de Cupă.

Bayern a câștigat șapte din ultimele opt meciuri, ultima înfrângere fiind suferită în noiembrie, contra lui Augsburg. Recordul lor pe teren propriu este la fel de excelent, deoarece au câștigat 12 din ultimele 13 meciuri, cu excepția unui eșec cu 2-1 în fața lui Eintracht Frankfurt. Bayern are cel mai mic procentaj de victorie împotriva lui Monchengladbach, care este de 48%, dintre toate echipele pe care Bayern le-a întâlnit de cel puțin 10 ori în Bundesliga.

byrnMONCHENGLADBACH

Monchengladbach suferă unul dintre cele mai dezamăgitoare sezoane din ultima vreme. Nu au mai avut un început de sezon mai prost din sezonul 2016/17, cu 19 puncte în 17 meciuri. Sunt la doar două puncte deasupra zonei de retrogradare, iar o înfrângere i-ar pune în pericol de a aluneca în temuta zonă de retrogradare.

Ultima lor întâlnire, o remiză cu Hoffenheim, a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive. Acum au ajuns la cinci meciuri fără victorie, doar Wolfsburg având o perioadă mai lungă fără victorie în campionat. În cele nouă meciuri disputate în deplasare, au obținut o singură victorie, șase înfrângeri și două egaluri.


Bayern Munchen pare de neoprit în goana după un nou titlu de campioană și va dori să înceapă noul an cu un succes în fața unei echipe pe care nu a învins-o niciodată. Când aceste două echipe joacă, întotdeauna sunt multe goluri, iar noi credem că acest meci nu va face excepție. În acest meci, mergem pe victorie Bayern și cu pariul peste 3,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • În doar unul dintre ultimele 25 de meciuri ale lui Bayern s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Bayern a păstrat un scor alb în trei din ultimele șase meciuri.
  • Au marcat 21 de goluri în ultimele șapte meciuri pe teren propriu și au primit doar patru.
  • În cinci din ultimele șase meciuri ale lui Monchengladbach s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Monchengladbach nu a reușit să păstreze o foaie albă în ultimele cinci meciuri.