Meniu

MONACO CÂȘTIGĂ LA MARSEILLE

MARSEILLE

Acest meci din Ligue 1 franceză opune Marseille și Monaco pe Stade Vélodrome. Cu 47 de puncte, echipa gazdă se află pe locul doi, în timp ce echipa din deplasare este pe locul nouă, cu 38 de puncte. Marseille se află la 15 puncte în spatele lui PSG și nu are nicio posibilitate reală de a se apropia de liderul campionatului. Locul al doilea este cel mai bun rezultat potențial al lor, deoarece îi va califica pentru Liga Campionilor.

Acest lucru nu va fi o performanță ușoară, deoarece Nice, care se află la doar un punct în spatele lor, pe locul trei, le va sufla în ceafă. Marseille vine după un egal 1-1 în deplasare la Troyes, în cel mai recent meci, și are doar două victorii în ultimele cinci meciuri de campionat. Au câștigat trei din ultimele patru meciuri disputate împotriva lui Monaco, ceea ce reprezintă mai multe victorii decât câștigase în precedentele 16 meciuri combinate.

olm

MONACO

Monaco are un sezon dezastruos, deoarece se află acum pe locul nouă și nu a câștigat în ultimele trei meciuri. În cel mai recent joc al lor, au căzut cu 2-1 pe teren propriu cu Reims, deși au condus până în minutul 84 dar au primit două goluri pe final pentru a pierde meciul. În ciuda începutului teribil de sezon, se află la doar cinci puncte de locul șase, ceea ce le garantează un loc în Liga Conferințelor Europa.

În ultimele 32 de întâlniri cu Marseille, Monaco a reușit doar o data să-i țină fără goluri. Acest lucru s-a întâmplat în sezonul 2008, când cele două echipe au remizat fără goluri.Marseille a câștigat ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui Monaco și se află într-o formă mai puternică înaintea acestei întâlniri. Recordul în deplasare al lui Monaco în campionat este îngrozitor, cu doar trei victorii în tot sezonul. Pentru că clubul gazdă va fi mai nerăbdător să obțină o victorie pentru a se califica în Liga Campionilor, noi o alegem pe Marseille pentru a câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În șase din ultimele opt meciuri ale lui Marseille s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu.
  • În șase din ultimele șapte meciuri ale lui Marseille au marcat ambele echipe.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Monaco s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Monaco nu a reușit să câștige în ultimele patru meciuri disputate în deplasare.