Meniu

BETIS VISEAZĂ LA LIGA CAMPIONILOR

BETIS

În acest meci din La Liga, Betis o primește pe Atletico Madrid pe Estadio Benito Villamarn. În condițiile în care ambele echipe au disputat 26 de meciuri, formația gazdă se află pe locul trei, cu 46 de puncte, iar oaspeții pe locul cinci, cu 45 de puncte. În cel mai recent meci, Betis a fost învinsă cu 2-1 de Sevilla, a doua înfrângere din tot atâtea partide. Aceștia încearcă să se califice în Liga Campionilor, dar îi despart doar două puncte de clubul de pe poziția a șasea.

Betis a pierdut doar două din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui Atletico Madrid, dar anterior pierduse șase din precedentele șapte. Cu toate acestea, au pierdut trei din ultimele șapte meciuri pe teren propriu în campionat, adică același număr de înfrângeri pe care le pierduseră în precedentele 22 de partide.

BETATLETICO MADRID

Apărătorii titlului, Atletico Madrid, trăiesc un sezon de neuitat, deoarece apărarea titlului s-a încheiat cu mult timp în urmă. Prin terminarea în primele patru locuri și calificarea în Liga Campionilor, aceștia ar putea să-și salveze sezonul. Atletico Madrid și-a îmbunătățit recent recordul, pierzând doar de două ori în ultimele opt meciuri de campionat.

Problema majoră a fost forma lor în deplasare, deoarece au pierdut patru din ultimele șase meciuri. Atletico a pierdut doar o singură dată în 18 meciuri anterioare împotriva lui Betis sub conducerea lui Diego Simone, iar acel eșec a venit în sezonul 2019.

Cu o victorie în acest meci, Betis va reuși să rupă stăpânirea lui Atletico. Atletico Madrid va sări peste Betis în primele patru locuri dacă va câștiga acest meci. Echipa gazdă va fi conștientă că o remiză sau o victorie o va menține în lupta pentru Liga Campionilor. Atletico Madrid a fost întotdeauna una dintre cele mai puternice echipe defensive din La Liga, dar a pierdut multe goluri în deplasare în acest sezon. Betis va încerca să profite de acest lucru, iar noi vom propune Betis câștigătoare sau remiză în acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Betis s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • În patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu a marcat doar o singură echipă.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Atletico Madrid s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au păstrat doar o singură foaie albă în deplasare în acest sezon în campionat.