Meniu

UNITED, ZDROBITĂ DE CITY

MANCHESTER CITY

Manchester City a reacționat admirabil la înfrângerea suferită acasă în fața lui Tottenham Hotspur, iar acum o înfruntă acasă pe marea rivală Manchester United în Premier League. City conduce în clasament cu 66 de puncte, în timp ce United se află pe locul patru, cu 47 de puncte. Două victorii consecutive după înfrângerea șocantă cu Spurs demonstrează cât de repede își poate reveni City după un eșec, dar poate avea și perioade lungi de victorii. Ei au 14 victorii în ultimele 16 meciuri în această competiție. City nu-și mai poate permite alte derapaje după ce a remizat cu Southampton și apoi și-a văzut avantajul redus la doar șase puncte de Liverpool.

Au jucat cu un meci mai mult decât Liverpool, dar încă nu s-au confruntat cu Reds, ceea ce face ca aceste jocuri să fie esențiale. Cu alte cuvinte, City trebuie să câștige acest meci pentru a-și păstra speranțele la titlu. În ciuda formei lor bune, City nu a fost deosebit de dominantă în ultimul meci. Deși a învins-o pe United cu 2-0 în prima lor întâlnire din acest sezon, ambele echipe au câștigat trei din ultimele șapte meciuri. City a pierdut două din cele trei meciuri de campionat pe teren propriu, dar sunt pe val acasă, înainte de această întâlnire. Pe Etihad Stadium, au câștigat 10 din ultimele 11 meciuri.

mncy

MANCHESTER UNITED

Între timp, inconstanța lui Manchester United a fost punctul culminant al sezonului. Nu au avut un parcurs bun și au fost nevoiți să schimbe antrenorii, așa că aceasta va fi o confruntare între o echipă stabilă și o echipă extrem de instabilă. United a rămas neînvinsă în timpul regulamentar în precedentele șapte meciuri, și a obținut doar două victorii în acest timp - acasă cu Brighton și în deplasare cu o echipă în dificultate a lui Leeds United. În acest sezon, au fost dificil de identificat punctele forte ale lui United; echipa a avut probleme atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Au avut două meciuri fără goluri în ultimele zece partide și au câștigat doar patru din aceste zece meciuri. Înainte de acest meci, au remizat 0-0 cu Watford, echipă amenințată cu retrogradarea, a doua remiză consecutivă și a șasea în ultimele zece meciuri. United a câștigat doar patru din precedentele zece meciuri și, de asemenea, a câștigat doar patru din ultimele zece meciuri disputate în deplasare în campionat.Manchester City a avut un sezon consistent, ceea ce ar putea fi factorul decisiv în derby-ul din Manchester. Adversarii lor au fost indeciși și inconsecvenți, iar ei vor fi outsideri în acest meci. În condițiile în care lupta pentru titlu se strânge, ne așteptăm ca City să meargă la atac în această seară, în timp ce United se va alinia defensiv. În cele din urmă, victoria lui City este cel mai probabil rezultat.


PUNCTE CHEIE:

  • Cel mult o echipă a marcat în ultimele 6 întâlniri directe;
  • 5 din ultimele 6 meciuri ale lui City au adus goluri la o signură poartă;
  • 9 din cele 12 meciuri de campionat jucate pe teren propriu de către City au bifat pariul NGG;
  • 6 din cele 9 meciuri ale lui United contra formațiilor din top 8 s-au încheiat cu goluri la cel mult una dintre porți.