Meniu

Inter, avânt total spre un nou titlu?

BOLOGNA

După o pauză de iarnă, se reia activitatea în Serie A italiană, printre meciurile programate numărându-se confruntarea dintre Bologna și campioana Inter Milano. Inter are patru puncte avans în fruntea clasamentului, cu 46 de puncte, în timp ce Bologna se află pe locul 10, cu 27 de puncte. Bologna a intrat în pauză după o victorie crucială, învingând-o pe Sassuolo cu 3-0 și întrerupând o serie de trei înfrângeri consecutive. A fost al doilea meci fără gol primit în cinci partide, iar în trei dintre precedentele patru au primit deja două sau mai multe goluri. Bologna nu a reușit să înscrie decât într-unul dintre ultimele cinci meciuri de campionat, în timp ce are o singură victorie în ultimele cinci întâlniri cu Inter.

ststata

INTER MILANO

Inter Milano a martelat Bologna cu 6-1 în precedenta lor întâlnire din septembrie. A fost a treia victorie consecutivă a campioanei în fața Bolognei și a patra în ultimele cinci meciuri. Inter a dat toate semnele că vrea să câștige campionatul, iar acum se află pe primul loc. Este cea mai bună echipă marcatoare din campionat și a avut una dintre cele mai bune prestații defensive de până acum. Ei vin în acest meci cu șase meciuri consecutive fără gol în campionat și au condus la pauză în fiecare dintre aceste meciuri. În cinci din ultimele șase meciuri de campionat, oaspeții au câștigat ambele reprize, iar în opt din ultimele zece meciuri au marcat două sau mai multe goluri.


Inter Milano are cel mai bun parcurs din campionat înainte de acest meci; nu a pierdut în ultimele 11 meciuri de campionat și a câștigat șapte meciuri consecutive. Bologna vine în acest meci cu trei înfrângeri în patru meciuri, astfel că nu va fi cu siguranță favorită. Inter ar trebui să conducă în ambele reprize, așa cum a făcut-o în ultimele meciuri.


PUNCTE CHEIE:

  • Bologna are trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri din Serie A
  • Bologna a încasat două sau mai multe goluri în trei din ultimele patru meciuri de campionat.
  • Inter Milano are nouă victorii în 10 meciuri de campionat.
  • Inter Milano are șase meciuri consecutive fără gol primit în campionat.
  • Inter Milano a condus în ambele reprize în cinci din ultimele șase meciuri.