Meniu

BURGGE, UMILITĂ ȘI DE PSG

PSG

PSG s-a calificat în faza eliminatorie, în ciuda unei prestații slabe în faza grupelor. Când va primi Club Brugge pe Parc des Princes în ultima rundă a meciurilor din grupa A, va dori să încheie faza grupelor într-o notă pozitivă. Ei au opt puncte, cu patru mai puține decât Manchester City, și nu reușesc să îi prindă pe câștigătorii grupei.

Cu patru puncte, Club Brugge se află pe ultimul loc în grupă. PSG vine după două remize dezamăgitoare cu Nice și Lens, în care a reușit să înscrie doar un gol. Vor dori să își păstreze supremația în Liga Campionilor acasă, unde au pierdut doar o singură dată în cele 29 de meciuri anterioare, din 2012/13. PSG a înfruntat Brugge de trei ori în trecut și nu a pierdut niciodată în fața echipei belgiene. În 13 întâlniri anterioare împotriva adversarilor belgieni, au pierdut doar o singură dată.

EEEFF

CLUB BRUGGE

La diferența de goluri, Club Brugge este ultima din grupă, Leipzig având același număr de puncte ca și ei. Ei trebuie să câștige acest meci pentru a-și păstra speranțele de Europa League. Doar o victorie nu va fi suficientă, deoarece o victorie a celor de la Leipzig îi va menține pe locul trei.

Dacă Leipzig pierde în fața lui Manchester City, o remiză pentru belgieni ar putea fi suficientă pentru a asigura locul trei. În unsprezece întâlniri europene în deplasare împotriva unor adversari francezi, Club Brugge a păstrat doar o singură foaie albă. Ei au un record decent în deplasare, câștigând ultimele două meciuri în deplasare, dar au suferit două înfrângeri înainte de aceasta.


PSG a întâmpinat dificultăți în a înscrie goluri în ultimele meciuri, fapt agravat de absența lui Neymar, cauzată de o accidentare. Ei vor căuta să își regăsească flerul de a înscrie înaintea etapelor eliminatorii, prin urmare mergem cu echipa gazdă pentru a câștiga cu peste 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • PSG este neînvinsă acasă în ultimele 16 meciuri, cu 14 victorii.
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.
  • Ultimele două meciuri ale lui PSG au produs sub 2,5 goluri, dar în cele șase meciuri anterioare s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Ultimele nouă meciuri ale lui Club Brugge au produs peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele opt meciuri.