Meniu

LEIPZIG, VICTORIE DE RĂMAS BUN

RB LEIPZIG

Problemele pe care le are Leipzig în Bundesliga de-a lungul sezonului au continuat în weekend, iar Leipzig speră la o săptămână mai bună atunci când va vizita Manchester City săptămâna viitoare. Ambele echipe se află în Grupa A, iar Leipzig concurează doar pentru un loc în Europa League. Leipzig se află pe locul trei, cu patru puncte, în timp ce Manchester City conduce cu 12 puncte. Primele două locuri sunt deja asigurate, dar Leipzig are nevoie de o victorie pentru a obține un loc în Europa League.

În timp ce Leipzig a fost printre cei mai buni marcatori din Liga Campionilor până acum, apărarea lor a fost dezastruoasă. Au 13 goluri, dar au primit și 13 goluri în cinci meciuri. Ei au trei înfrângeri în patru meciuri la intrarea în această confruntare, dar nu au reușit să înscrie decât într-unul din ultimele 18 meciuri. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele zece meciuri.

FGGT

MANCHESTER CITY

În prima lor întâlnire din această grupă, Manchester City a marcat șase goluri împotriva lui Leipzig, dar a permis totuși trei. Acesta este doar unul dintre cele cinci meciuri din acest sezon în care nu au păstrat un scor alb. De fapt, au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele zece meciuri din Liga Campionilor, iar în două dintre ele nu au reușit să marcheze.

Manchester City a câștigat deja titlul și este de așteptat să își odihnească unii dintre jucătorii săi cheie. Cu problemele lor defensive, ar trebui să se aștepte la un meci dificil împotriva lui Leipzig, care se luptă pentru locul trei. City tocmai a învins-o pe Watford cu 3-1, primind gol pentru a patra oară în tot atâtea meciuri, dar a fost a cincea victorie consecutivă.

Manchester City s-a calificat deja în turul următor și nu va avea prea multe de jucat în acest meci. În schimb, cu o victorie, Leipzig se poate califica în Europa League. Nu au avut performanțe bune în acest sezon, dar au fost printre cei mai buni marcatori din competiție. Ambele echipe să marcheze este un pariu bun.PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui City.
  • Leipzig nu a reușit să înscrie într-un singur meci dintre ultimele 18 meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele 10 meciuri ale lui Leipzig.
  • City are o singură partidă fără gol primit în 10 meciuri din Liga Campionilor.
  • Leipzig a suferit trei înfrângeri în ultimele patru meciuri.