Meniu

LIVERPOOL TRECE LA LIMITĂ DE WEST HAM

LIVERPOOL

Liverpool a avut un parcurs fantastic, care a readus-o în lupta pentru titlu, după ce părea că a ieșit din ea înainte de finalul anului 2021. Vor căuta să-și îmbunătățească perspectivele în confruntarea cu West Ham United din următorul meci. Liverpool intră în joc pe poziția a doua, cu 60 de puncte și un meci în plus față de Manchester City. Între timp, West Ham United se află pe locul cinci, cu 45 de puncte. Gazdele vin după o victorie în Cupa Ligii și vor fi extrem de încrezători în acest meci.

Liverpool este favorită clară astăzi, având șapte meciuri fără gol în ultimele zece partide și 13 meciuri fără înfrângere. Și asta nu e tot; au câștigat șase meciuri la rând în Premier League și opt la rând acasă, cu șase meciuri fără goluri. Liverpool a pierdut doar două meciuri de campionat în acest sezon, iar una dintre aceste înfrângeri, prima din acest sezon, a venit în fața lui West Ham United. În acest sezon, Reds au marcat cele mai multe goluri din campionat (70).

wes

WEST HAM

West Ham United concurează cu băieții mari; se află în mod solid în primele patru competiții, după cum reiese din victoria împotriva lui Wolverhampton Wanderers. West Ham, care a fost prima echipă care a învins-o pe Liverpool în Premier League în acest sezon, știe că are ceea ce îi trebuie pentru a concura cu pretendentele la titlu. Aceștia au rămas neînvinși în ultimele cinci meciuri, dintre care trei au fost victorii, și vor căuta doar a doua victorie în 12 confruntări cu Liverpool. Victoria cu 1-0 în fața lui Wolves a fost una dificilă, dar s-a dovedit a fi esențială în încercarea de a ajunge în primele patru locuri.

Forma de a marca a lui West Ham s-a îmbunătățit semnificativ în ultimele săptămâni; nu au reușit să nu marcheze decât o singură dată în ultimele zece meciuri, o înfrângere cu 1-0 în fața lui Manchester United. Cu toate acestea, au marcat mai mult de un gol doar într-unul din ultimele cinci meciuri de campionat și au păstrat doar trei meciuri fără gol în ultimele zece meciuri de campionat. West Ham nu a fost în cea mai bună formă în deplasare, câștigând doar două din ultimele opt meciuri de campionat și nereușind să marcheze în patru dintre ele.

West Ham United a avut o prestație admirabilă în ultimele meciuri, dar există toate semnele că seria lor de victorii se va încheia pe Anfield. Liverpool a fost învinsă de West Ham în prima confruntare din acest sezon și va încerca să evite o repetare pe Anfield. Ei au avut un parcurs mult mai bun decât West Ham, iar atacul și apărarea lor sunt bine echilibrate. Vom miza pe victoria lui Liverpool și că ambele echipe vor marca.

PUNCTE CHEIE:

  • West Ham United are două victorii în opt meciuri de campionat în deplasare.
  • Liverpool are opt victorii consecutive pe teren propriu în campionat.
  • Pe teren propriu, Liverpool are șase meciuri fără gol primit în ultimele opt partide de campionat.
  • West Ham are trei meciuri fără gol în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • West Ham are o singură victorie în ultimele 11 meciuri împotriva lui Liverpool.
  • In ultimele 4 directe ambele echipe au marcat.