Meniu

ASTON VILLA O UMILEȘTE PE SOUTHAMPTON

ASTON VILLA

Această confruntare din Premiership opune Aston Villa și Southampton pe Villa Park. Cu 30 de puncte, gazdele se află pe locul 13, în timp ce adversarii lor sunt pe locul 9, cu 35 de puncte. Aston Villa a învins cu 2-0 pe Brighton în ultima lor întâlnire și a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Ultima victorie consecutivă de două meciuri a fost obținută în noiembrie, când Steven Gerrard era pentru prima dată la conducere.

Aston Villa a ajuns la patru meciuri fără victorie pe teren propriu, ultimul succes fiind înregistrat în decembrie, împotriva lui Leicester. Ei au pierdut precedentele trei meciuri pe teren propriu împotriva lui Southampton și nu au câștigat în ultimele șase meciuri. Villa a pierdut șase din ultimele opt meciuri disputate împotriva lor, același număr de înfrângeri ca și în precedentele 25 de întâlniri.

sout

SOUTHAMPTON

Southampton a câștigat trei meciuri consecutive și este neînvinsă în ultimele șapte meciuri în toate competițiile. S-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei cu o victorie remarcabilă cu 3-1 în fața lui West Ham în cel mai recent meci. Ultimul eșec al lui Southampton a venit în ianuarie, când a fost învinsă cu 3-1 de Wolves. Forma lor în deplasare a fost, de asemenea, superbă, cu o singură înfrângere în ultimele șase meciuri.

Southampton a câștigat precedentele două meciuri cu 2-0 și nu a mai primit gol în trei meciuri la rând din sezonul 2016. Au marcat în fiecare din ultimele zece meciuri de campionat, doar Manchester City marcând în 17 meciuri consecutive.

Aston Villa va spera să obțină trei victorii la rând pentru prima dată din noiembrie, în timp ce Southampton speră să își continue seria neînvinsă. Vizitatorii au trimis mingea în spatele porții în mod regulat, în timp ce gazdele s-au luptat să păstreze foaia curată. Credem că acest meci va fi unul strâns, prin urmare, mergem cu pariul sub 2,5 goluri sau ar mai putea merge și Southampton să nu piardă.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Aston Villa s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Villa doar o singură echipă a marcat.
  • Aston Villa nu a reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu.
  • În patru din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Southampton au fost sub 2,5 goluri.
  • Au primit un singur gol în ultimele trei meciuri de campionat.