Meniu

MONACO O RĂPUNE UȘOR PE LYON

AS MONACO - OLIMPIQUE LYONNAIS

Sezonul de Ligue 1 al lui Olympique Lyonnais se anunța a fi unul dificil. Echipa din Rhone se afla până în urmă cu câteva zile în partea a doua a clasamentului campionatului francez. Pe de altă parte, echipa lui Peter Bosz a căpătat o nouă înfățișare de la începutul anului 2022. În realitate, aceștia au câștigat ultimele trei meciuri din Ligue 1 și au ajuns la șapte partide fără înfrângere. Și cum să uităm recentul triumf cu 2-1 în fața lui OM, în ciuda unei echipe diminuate? A fost o victorie care i-a propulsat pe locul șapte în clasament, la doar șase puncte de podium. Este un lucru bun că echipa a reușit să se întărească în timpul transferurilor, prin venirea lui Tanguy Ndombele și Romain Faivre, și va vrea să continue parcursul bun cu ocazia confruntării de pe terenul lui AS Monaco.


Echipa din Principate se află în prezent pe locul șapte în Ligue 1, la un punct în spatele adversarului său. Cu toate acestea, nu a obținut decât o singură victorie în ultimele trei partide. Echipa lui Peter Bosz va trebui să câștige împotriva lui AS Monaco.

lyon

OL și-a revenit la cea mai bună formă. Sunt într-o formă bună și sunt optimiști în privința șanselor de reușită în deplasarea de la Stânca. Prin urmare, pariem pe egal sau Lyonnais să câștige partida

PUNCTE CHEIE:

  • OL se află pe locul șapte în Ligue 1.
  • Ei nu au mai pierdut de șapte meciuri.
  • OL vine după o victorie valoroasă, 2-1 cu OM.
  • AS Monaco se află pe locul opt în Ligue 1.
  • AS Monaco a pierdut ultimele patru întâlniri din campionat împotriva OL.
  • AS Monaco a obținut doar o victorie în ultimele trei meciuri.