Meniu

SASSUOLO, EGAL SPECTACOL LA SPEZIA

SPEZIA - SASSUOLO

Sassuolo a surprins pe toată lumea în acest sezon în Seria A, dar mai ales pe marile ecouri din campionat. O victorie pe terenul lui Juventus și Milan, urmată de un egal cu Napoli. De la începutul sezonului, neroverzii s-au axat pe combinația Berardi - Scamacca, care a acumulat un total de douăsprezece goluri. Coechipierii lui Maxime Lopez au câștigat două din ultimele trei meciuri pe teren propriu, având o medie de peste două goluri pe meci. În cazul în care clubul lui Alessio Dionosi va reuși să reușească, ar putea ajunge în prima jumătate a clasamentului.

Cu un avans de un punct deasupra zonei roșii, La Spezia se află pe poziția a noua în clasament, dar are și cea mai slabă apărare din competiție, cu treizeci și patru de goluri primite. Aquilotti traversează o perioadă dificilă, având cinci înfrângeri în ultimele șapte meciuri și patru partide fără gol marcat. Echipa lui Thiago Motta a obținut doar două victorii pe teren propriu în tot sezonul și se așteaptă o reacție dacă nu vrea să coboare și mai mult în clasament.

HHHG


La Spezia traversează o perioadă dificilă și, deși Sassuolo nu este principala amenințare a campionatului, echipa lui Dionisi știe să execute atunci când este nevoie.

PUNCTE CHEIE:

  • Spezia a câștigat doar una din cele șase întâlniri cu Sassuolo.
  • Spezia nu a mai marcat de două meciuri.
  • Spezia este abia a 18-a echipă cu cele mai multe goluri marcate în Serie A.
  • Sassuolo este neînvinsă de trei meciuri.
  • Sassuolo a câștigat trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare.
  • Sassuolo a marcat nouă goluri în ultimele patru meciuri.