Meniu

CU EMOȚII, SHEFIIELD TRECE DE QPR

SHEFIELD UNITED

Sheffield United primește pe QPR în următoarea confruntare din Championship și va spera să își mențină în viață aspirațiile de promovare. Cele două echipe sunt la egalitate în clasament înaintea acestui meci, Sheffield United fiind pe locul opt, cu 61 de puncte, iar QPR pe locul nouă, cu 59 de puncte. Înfrângerea suferită sâmbătă de Sheffield United în fața lui Stoke City o menține în afara primelor șase locuri, dar numai la un punct diferență.

Acest lucru vine după o perioadă teribilă de formă în care au câștigat doar două din ultimele șapte meciuri. Majoritatea dificultăților lor au avut loc în deplasare. Sheffield este o echipă diferită acasă, deoarece este neînvinsă în zece meciuri consecutive și a păstrat opt meciuri fără goluri în aceste zece partide. Sheffield nu a mai pierdut acasă din octombrie 2021, iar în cele zece meciuri de atunci, au primit doar două goluri, în timp ce au câștigat șapte.

shef

QPR

QPR vine, de asemenea, după o înfrângere, de data aceasta în fața liderului ligii Fulham la Loftus Road. Înfrângerea cu 2-0 a fost prima în cinci meciuri fără goluri, dar a fost, de asemenea, a cincea în șase meciuri. Ei sunt în mod clar pe o serie de înfrângeri care se îndreaptă spre acest meci. Doar două victorii în ultimele zece meciuri le-a afectat, fără îndoială, încrederea, iar în patru din ultimele cinci meciuri au primit două sau mai multe goluri. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri, iar în acest timp au primit 11 goluri.

QPR nu a păstrat o foaie albă în ultimele 12 meciuri. Nici forma lor în deplasare nu este grozavă; nu au păstrat o foaie albă în ultimele zece meciuri în deplasare și au pierdut cinci din ultimele șase. Nu au reușit să marcheze de trei ori în ultimele cinci întâlniri în deplasare și vor fi, fără îndoială, outsideri în acest meci.QPR se află într-o serie de înfrângeri, iar forma lor în deplasare este deosebit de sumbră. Ei joacă împotriva unei echipe care vine după o înfrângere în deplasare, dar care are un record puternic pe teren propriu. Sheffield United nu a pierdut acasă în zece meciuri și a permis doar de două ori în acest timp. Având în vedere că se confruntă cu o echipă slabă, ne așteptăm ca această tendință să continue, așa că optați pentru o victorie acasă.

PUNCTE CHEIE:

  • Sheffield United are opt meciuri fără gol primit în 10 meciuri pe teren propriu.
  • Sheffield United este neînvinsă în ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu.
  • QPR nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare.
  • QPR are cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri.
  • QPR nu are nicio foaie albă în ultimele 12 meciuri.